Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Beugrottunk a málnásba

Málna Bár BudapestMálna Bár Budapest a térképen

Átlagos 2018. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régi vágású, mondhatni retró bisztró az Andrássy úton, a Kodály körönd közelében. Ez az a hely, amiről kívülről nem lehet megállapítani, hogy belül milyen lehet. Kint a járdára telepített teraszon van pár kényelmetlen, botladozó X lábú szék, a piros-fehér kockás terítős asztal benn is visszaköszön. A földszinten benn csak 3 bárasztal van, melyet rakodótérként is használnak, további asztalok a galériaszinten vannak. Megmondom őszintén, hogy én valami modernebbre és izgalmasabbra számítottam. Leginkább turistacsalogató hely, de nem átverős vagy lehúzós. A szűk étlapon magyaros fogásokat kínálnak (gulyás, lecsó, paprikás csirke, marhapörkölt) 1700-2200 Ft, valamint magyaros hidegtálat, paraszttálat vagy tapasokat lehet rendelni, saját összeállításban (6-700 Ft/tétel). Az itallap elnyűtt, szamárfüles. Kommersz italkínálat. Egy eszpresszó tejjel 420 Ft-ba került, elég ócska volt. Aprósüti (bolti amarettó minikeksz) járt mellé, víz nem. Az értékelésírásakor utólag láttam, hogy az étlap kiírása szerint 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel, de esetemben erre nem került sor.
Hogy ajánlanám-e a helyet? Hát határeset, de mivel semmi orbitális negatívum nem ért, legyen igen, de én semmi olyat nem tapasztaltam itt, ami miatt visszavágynék. Jellegtelen, feledhető hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Málna Bár Budapest - Külső képMálna Bár Budapest - Étlap/itallapMálna Bár Budapest - Étlap/itallapMálna Bár Budapest - Étel/italMálna Bár Budapest - Külső képMálna Bár Budapest - Külső képMálna Bár Budapest - Étlap/itallapMálna Bár Budapest - Étlap/itallapMálna Bár Budapest - Külső képMálna Bár Budapest - Étlap/itallapMálna Bár Budapest - Étlap/itallapMálna Bár Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval