Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Budai pisztácia zöldben

Mamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok BudapestMamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest a térképen

2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 17.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csak arra emlékeztem Ugor beszámolójából, hogy a Fehérvári úti Vásárcsarnokban van a MAMO fagyizója, de miután a csarnokot végigfutottam, és nem találtam (csak egy másik fagyis pultot a bejáratnál), az Allee felé haladva mégis megláttam - kívülről a zöld-fehér csíkos napernyőt, de aztán már beugrott az az információ is, hogy a Crudo helyére költöztek.
A MAMO nekem határozottan bejön mostanában a Ráday utcában, ami az első fagyizójuk volt, így bíztam benne, hogy itt is ugyanazzal a minőséggel fogok találkozni. Itt talán kevesebb íz van emlékeim szerint, 16 féle, amelyek közül több ismerős köszönt vissza: After eight - mentás, sós karamella, Bounty - kókuszos-csokis, málnás sajttorta, joghurtos lime, citrom, mangó (talán ez a kedvenc tőlük), eper.... de végül maradtam a már jól bevált pisztáciánál. Egy adag - kenés - 350 Ft, de ha 2-t kér az ember, akkor már csak 650 Ft. két féle tölcsér van, illetve a kis zöld papírtálka.
Két fiatal lány szolgált ki a pultban, pontosabban az egyik a fagyit adagolta, a másik a kasszát kezelte. A benti részben nincs asztal, megmaradtak a Crudo könyöklői, viszont kint a nyitott teraszon elég sok asztaluk és székük van, melyek többsége foglalt volt a fagyizók által.
Egyelőre nyert nálam a Ráday, közelebb is esik hozzánk, de ez sem volt rossz persze.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Mamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest - Külső képMamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest - Étel/italMamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest - Étel/italMamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest - Étel/italMamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest - BelsőMamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest - Belső

Mamo Gelato - Fehérvári úti Vásárcsarnok további értékelései

2019.04.28egyedül
Friss helycserék vannak a piacon és környékén, meg még a szezonális fagyimérések területén is. Úgy tűnik, hogy az eddig ezen a helyen működő Crudo nem jött be igazán a tulajdonosoknak, már napok óta láttam, hogy bomlik, átalakul, változik a portál. Bent nem nagyon nagy a változás, most nem leves...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval