2026. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. május 31.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az évek óta Budapesten belül több helyszínen működő olasz stílusú fagylaltozó és cukrászda legújabb egysége Újlipótvárosban, a Tátra utcában nyitott meg. A dekoráció - zöld/fehér színvilág - és a termékkínálat megegyezik a többi egységgel, modern, fiatalos a beltér. Elegendő az alapterület ahhoz, hogy helyben is lehessen kávézni, sütizni, normális asztaloknál. Ottjártamkor kihalt volt a beltér, nem volt egyetlen más vendég sem. A fiatal pultos hölgy az egyik vendégasztalnál számítogépezett , érkeztemre onnan kelt fel és ment be a pult mögé kiszolgálni. Bár eredetileg fagylaltot terveztem, de végül inkább a süti mellett döntöttem. A mangós-maracujás túrókrém szelet friss, kellemes, finom volt. 950 Ft-os árára azt kell mondjam, hogy kedvező, hiszen ma Budapesten már alig kapni 1000 Ft alatti süteményt, tortaszeletet. A fagylaltok friss tejjel, tejszínnel és prémium alapanyagokból készülnek. A fagyi gombóca 650 Ft, de vannak drágább, prémium ízek is (790 Ft), ezeket kis táblával jelzik. Nekem a mangó és a bazsalikomos citrom a kedvenc ízeim. Vannak cukormentes ízeik is, ottjártamkor ilyen volt a kávé. A Black Domingo nevére felfigyeltem, ez egy sötét csokifagyi, amiben 70%-os kakaó van. Süteményből csak néhány fajta volt, karamellás és pisztáciás sajttorta (1250/1350 Ft), Lemon Tart citromos szelet (1250 Ft) - ez is nagyon finom!, cukormentes pisztáciás-mascarponés torta (1750 Ft), pisztáciás-málnás torta (1650 Ft).
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()