Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Negatív tapasztalat

Manta Ray Lounge Bar & Étterem - WestEnd City Center BudapestManta Ray Lounge Bar & Étterem - WestEnd City Center Budapest a térképen

Gyenge 2013. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. június 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kuponnal jártunk az étteremben féláras akció keretében, (általában első próbára kuponos akciót keresek). Már az asztal foglalása is érdekes volt "halló tessék"-el jelentkezett be egy férfihang, aki jó néhány nappal későbbre tudott asztalt adni a kívántnál,műszaki karbantartásra és telt házra hivatkozva. Fél órával időpont előtt érkeztünk az üres étterembe, ahol közölték,hogy annyi a foglalásuk, hogy kénytelenek vagyunk kivárni a sorunkat, hiszen az ételeket frissen készítik, a foglalásoknak megfelelően. Ezt megértettük, és türelmesen vártunk, de a pincérnő által említett tömegjelenet elmaradt, mindösszesen 4 asztalnál ültek vendégek, és ez nem változott ottlétünk alatt.
A menühöz tartozó limonádé meleg volt. A bőségtálban lévő ételek előre elkészítettek voltak,melyet az étel ízén érezni lehetett, valamint nem sikerült megfelelően megmelegíteni őket. A tálon lévő roston sertés ehetetlenül száraz volt, a csirkecomb láthatóan nem aznapi sütés volt. Összességében elmondható, hogy ha ezért a menüért a teljes árat: 13000 feletti összeget ki kellett volna fizetnem, biztosan sírva fakadok.
Gyerekkel voltunk, etetőszék sajnos nem volt, és a bejárat sem volt akadálymentesített.
Remélem az étterem managementje is olvassa a kritikákat,és a megfelelő változtatásokat megteszi. Az már tuti, hogy én ebbe az étterembe többé nem megyek, de a többi vendéget ne riasszák el. Sok sikert hozzá.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Kiváló
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.01-08.31.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval