Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Trendi romkocsma

Margitutcakilenc BudapestMargitutcakilenc Budapest a térképen

Átlagos 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már nemcsak a 6-7. kerületben, a Kazinczy utca környékén aratnak a romkocsmák, hanem a város többi kerületében is sorra bukkannak fel. A M9 a Margit híd budai lábánál a meredek Margit utcán néhány métert felkaptatva érhető el. Egy téglalap alapú nyúlt telekről van szó, a bejárattól jobbra található a bárpult, majd 2 oldalon részben fedett veranda alatt vannak az ülőhelyek. Vannak nagyon leegyszerűsített ülőhelyek is, kőpadka illetve szalmazsák formájában.
Az italkínálat szűkös, de ami van, abból próbáltak jó minőséget összeválogatni. Csapolt kézműves söröket többfélét is mérnek: Stari meggyes (500/750 Ft), Keserű Méz (500/800), MONYO féle Summer Syndrome, Kolibri (Kecskeméti Sörmesterek), és még vannak üvegesek is. Röviditalok "tömények" egyáltalán nincsenek, csak 1 féle pálinka, ha jól láttam. Kizárólag palackos borokat árusítanak kimérve vagy egész üveggel, kannás borokat nem tartanak. A vendégek számához képest túl kevés üvegpoharuk van, amelyeket változó intenzitással és inkább kisebb, mint nagyobb gyakorisággal gyűjtenek össze és mosogatnak el, ezért sok esetben műanyag pohárban adják az italokat, amit nem igazán kedveltünk. A mosdók állapota elég ramaty.
Kizárólag készpénzzel lehet fizetni.
A foci EB ideje alatt kivetítőn közvetítik a meccseket. Este 11 órakor nagyon szigorúan veszik a zárórát (a helyi önkormányzat miatt), az italpultot előtte 30 perccel zárják le. Biciklisek és kutyások kedvelt találkozóhelye. Egyszerűbb ételeket árusítanak: nachos, tortilla chips mártással, sajtos rúd, pogácsa.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (11)
Margitutcakilenc Budapest - Külső képMargitutcakilenc Budapest - Külső képMargitutcakilenc Budapest - Külső képMargitutcakilenc Budapest - Külső képMargitutcakilenc Budapest - BelsőMargitutcakilenc Budapest - Étel/italMargitutcakilenc Budapest - BelsőMargitutcakilenc Budapest - MosdóMargitutcakilenc Budapest - BelsőMargitutcakilenc Budapest - BelsőMargitutcakilenc Budapest - Belső

Margitutcakilenc további értékelései

2016.06.11a párjával
Kiváló
Nagyon nyugis, laza, csendes hely az M9, igazi kis gyöngyszem a Margit körút zajától pár perc sétára, egy csendes kis sziget a budai magaslatok elején. Teljesen el lehet lazulni ezen a helyen. A környezet, a kiszolgálás, a miliő mind ezt sugallja: lazíts egyet, lassíts le a városi nyüzsgésből...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
56.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval