Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Márti a téren

Marty's Kitchen & Bar BudapestMarty's Kitchen & Bar Budapest a térképen

Kiváló 2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha valaki a Vörösmarty téren nyit egy vendéglátó helyet, akkor már látatlanban is lehet valami elképzelésünk az árfekvésről és a megcélzott vendégkörről. A Marty's abszolút beleillik ebbe az elképzelésbe, legalábbis az enyémbe biztosan. Gondosan megkomponált, részletekbe menően kidolgozott belső tér, látszik, hogy pénzt-paripát beletettek a tulajdonosok. Csillog-villog minden. Franciás, kissé szalonszerű hangulat. Sok asztal, némelyek kissé zsúfoltan elhelyezve.
Bőségesen elegendő számú személyzet, a bejárattól jobbra külön bárpult az alkoholos italoknak, balra sütispult, szemben az üveg mögött látványkonyha.
Reggeltől estig egész napos nyitva tartás. Reggeltől 11-ig reggeli és brunch, majd étlapot váltanak. Magas árfekvés, a reggeli tálak ital nélkül jellemzően 2000 Ft felett, egy sima eszpresszó 750 Ft, 3 dl forró csoki 1050 Ft, majd a napközbeni étlapon egyszerűbb, de frappáns bisztrós fogások, főleg mediterrán konyha ízei, saláták, tapasok, szendvicsek.
A desszert kínálat ínycsiklandó, meg lehet szemlélni a sütipultban, széles a választék. A tortaszeletek is 1000 Ft-tól felfelé árazódnak, de elég szép szeleteket adnak (pl. áfonyás csokitorta, epres sajttorta, somlói szelet, de van macaron is, ez utóbbi nem tűnt különösebben ütősnek).
Az aranygaluska almakompóttal és vanília sodóval nagyon finom volt (1490 Ft), a latte is megjárja (1050 Ft). A számlát még 15% kötelező szervizdíj is terheli.
Nem az a hely, ahová egy magamfajta helyi vendég napi szinten betérne, de azért nem bántam meg, hogy benéztem, igényes, színvonalas, elegáns hely, de nem éreztem magam karót nyelve feszélyezetten.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (29)
Marty's Kitchen & Bar Budapest - Külső képMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - MosdóMarty's Kitchen & Bar Budapest - MosdóMarty's Kitchen & Bar Budapest - EgyébMarty's Kitchen & Bar Budapest - BelsőMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étel/italMarty's Kitchen & Bar Budapest - Külső képMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallapMarty's Kitchen & Bar Budapest - Étlap/itallap

Marty's Kitchen & Bar további értékelései

2023.05.31a párjával
Kiváló
Kedves kiszolgálás, finom ételek és italok. Nagyon hangulatos hely, bátran ajánlom. Hangulatos belső tér, nagy terasz, isteni koktélok. A Csirkepaprikás, és gulyásleves világbajnok.
2021.12.29barátokkal
Szörnyű
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a Vörösmarty téren nem a legolcsóbb éttermek vannak, de akkor a megfelelő minőséget is elvárom. Az étlapon nincs részletezve az ételek összetétele, ezáltal könnyen eshet hibába egy vendég. Pl.: cézár salátába a szokásos csirke mell helyett combot kaptam....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval