Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy igazi zugló kisvendéglő

Maru Tanya Kisvendéglő & Söröző BudapestMaru Tanya Kisvendéglő & Söröző Budapest a térképen

Kiváló 2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Merem állítani, hogy környék legjobb ár/érték arányú helye. Söröző és vendéglő egyben. Hozza a jó értelemben vett kisvendéglő hangulatot, különösen nyáron, szép időben a teraszon, de télen is jó ide betérni. Legutóbb ketten mentünk a párommal, hétköznap este, a kiszolgálásra nem kellett sokat várni, a csapolt Staropramen kortyolgatása közben gyorsan telik az idő. A tálalás drágább belvárosi éttermekkel is bátran felvehetné a versenyt, jó értelemben vett kontrasztot teremt a trendi tányér és a klasszikus kockás abrosz:)
Az ételadagok a kisebb női gyomor számára túlméretezettek, de jó étvágyú férfiembernek tökéletesek! Mi parmezánbundás csirkemellet és Julika módra készült juhtúrós szűzérmét választottunk, mindkettő példásan vizsgáztak, nagyon finomak voltak. Ráadásként palacsinta volt, ami szintén jól sikerült.
Aki nem feltétlenül puccos helyre szeretne menni, de igényli a finom falatokat és a korrekt kiszolgálást, megfizethető áron, akkor ideális választás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos

Maru Tanya Kisvendéglő & Söröző további értékelései

2023.06.18a párjával
Átlagos
Ez a hely már jobban hasonlít egy kocsmára mint egy vendéglőre. Ennek ellenére be lehet ülni valamire, ha valakit nem zavar, hogy a kiülős részen cigifüst van. Étel rendelése esetén fel lehet készülni az órás várakozásra. Maga az étel nem volt rossz, csak hát ilyen körülmények között nem az...
2018.09.06gyerekekkel
Kiváló
Úgy hozta az élet, hogy egy hónap alatt, kétszer is betértünk, ebbe a kicsiny de remek étterembe. Ilyenkor, jól esik a teraszon, de belül is van hely. Az étlapja választékos, a minősége remek, és a mennyisége is bőséges. Ezért is jöttünk másodszor is a családommal, de még bizonyosan nem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.04.23-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
75.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
87.300 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval