Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás hely

A Másik Bolt BudapestA Másik Bolt Budapest a térképen

Kiváló 2021. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. június 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Másik Bolt egy elvarázsolt hely. Lélekkel vezetik és ez nagyon „átjön”. Vegyük csak a kenyér műfajt. Van saját pékségük, zseniális kenyereket sütnek, helyben is kóstoltam, vettem is, annak alapján mondom. Ezzel együtt további 3 csúcspékség kenyereit árulják, ha úgy tetszik maguknak csinálnak konkurenciát.
Remek beszállítóik vannak zöldségtémában, rengeteg pazar kézműves terméket árulnak. Tartanak megannyi kiváló sört és bort.
Jómagam egy negyed órára gondoltam ide beszaladni, s utána további helyeket felfedezni Wekerlén, de annyira jól éreztük magunkat, hogy itt töltöttük az egész estét. Csatlakozott hozzánk az általam legalábbis frissen megismert tulajdonos is, akiben nyitott, igényes, rokonszenves borértő embert ismertem meg.
Ittunk több üveg bort meg sört, ettünk dekára kimért kézműves felvágottakat, kenyeret és zöldséget hozzá. Déltájban ebédmenü is van, mi abból kifutottunk.
Vettem elvitelre kenyeret, kétféle kolbászt, csípős mondottat, aminek volt némi diszkrét csípőssége, István gazda féle cérnakolbászt, a Chili Hungária Pogány borsát, kézműves sört (ha emlékezetem nem csak akkor NE IPA-t az Ugartól), meg két üveg bort Sziegl Balázstól.
Pazar élmény volt, alig várom, hogy visszatérjünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
A Másik Bolt Budapest - Étel/italA Másik Bolt Budapest - Étel/italA Másik Bolt Budapest - Étel/italA Másik Bolt Budapest - EgyébA Másik Bolt Budapest - Étel/italA Másik Bolt Budapest - EgyébA Másik Bolt Budapest - EgyébA Másik Bolt Budapest - Étel/italA Másik Bolt Budapest - Étel/italA Másik Bolt Budapest - Étel/ital

A Másik Bolt további értékelései

2018.09.19egyedül
Kiváló
Szinte minden különleges náluk. Felkészült, segítőkész, jókedvű a csapat. Nagyon sokszor kedveskednek valami extrával a betérőknek. A nem hétköznapi árukészlet miatt áraik természeten nem azonosak az áruházláncokéval, de a hasonló termékek máshol is ennyibe (vagy még többe) kerülnek.Találtam már...
2018.07.15egyedül
Kiváló
Azt hiszem, a Magyar Konyha különszámában olvastam erről a helyről, amit nem is lehet bekategorizálni. Reggeliző és kávézó, delikátesz, kézműves pékség, vinotéka, különleges prémium alapanyagok beszerzőhelye, egy kis kincses-doboz a Wekerle-telepen. A Wekerle-telep központi részén, a Kós Károly...
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!