Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kínai ötletelés

Master Lee BudapestMaster Lee Budapest a térképen

Átlagos 2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Újabb keleti kínai étterem a Nagykörúton, az Oktogon közelében, amely koncepcióját tekintve más, mint a már megszokott kínai gyorsbüfék, kifőzdék. A hely tágas, sok asztal van, főleg bárszékes megoldással. Az ételek nincsenek előre elkészítve, kitálalva. Ez is amolyan tetszés szerinti összeválogatós kajálda, mint ami thai vonalon már étteremlánc szinten is működik. A pultnál kell rendelni, a salátákat, friss zöldeket innen lehet összeválogatni egy elég kis tálkába, illetve ha zöldséges rizst vagy tésztát (1380-1780 Ft) kér az ember, akkor is innen válogatják a hozzávalókat, plusz lehet húst választani (csirke, kacsa, rák, marha). Szóval rá is lehet bízni a választást a kínai séfre, aki a serpenyőknél szorgoskodik.
A személyzet döntően kínai, akik nem beszélnek magyarul, de angolul sem igazán. Az egy főnyi magyar - fiatal pultoslány - nos, ő meg nem tudott semmit, mert bevallottan még csak a 2. munkanapja volt és nem igazán tudta még felszívni az információkat. Jó szándékúak, igyekvőek voltak, de teljesen amatőrnek tűnt a csapat vendéglátás szempontjából.
Rántott csirkemell csíkokat kértem, ami nagyon finom bundában készült, ropogós, frissen sült, átlagos adag (salátával együtt 1980 Ft). Az asztal felett futó videóreklámban volt még pár izgalmas fogás is: tofu zöldhagymával, gyoza, szezámmagos rizsgombóc, illetve ramen leves.
A nyers zöldségekkel nem tesznek semmit, azon kívül, hogy meglocsolták valami műízű bolti majonézzel. Ezt nem egyeztettük előzetesen, de utólag sikerült korrigálni és lecserélni egy majonéz mentes salátára.
Szóval összességében elég vegyes érzések, véleményem szerint nyelvtudás, ajánlás és vendég-tájékoztatás nélkül egy ilyen koncepció nem életképes, nem működik. Bénázás, amatőrség az eredmény. A hús jó volt, a többi nincs kitalálva mellé.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Master Lee Budapest - Külső képMaster Lee Budapest - Külső képMaster Lee Budapest - Étlap/itallapMaster Lee Budapest - Étlap/itallapMaster Lee Budapest - BelsőMaster Lee Budapest - Étlap/itallapMaster Lee Budapest - BelsőMaster Lee Budapest - Étel/italMaster Lee Budapest - Étlap/itallapMaster Lee Budapest - BelsőMaster Lee Budapest - Étel/italMaster Lee Budapest - Étel/italMaster Lee Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval