Kiváló
2019. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. november 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mátka az utóbbi idők egyik kiemelkedő élménye volt. Nagyon tetszett a modernül magyaros beltér, és az is, hogy az étlap a hagyományos magyar konyhára épít, azt prezentálja korszerű felfogásban.
A kacsamáj-terrine (3390) finom volt, az epres mártást lecserélném valami mutatósabbra, az erdei gombakrémlevest (1890) mind tálalásra, mind ízre a csúcskategóriába sorolom, akárcsak az édesköménnyel körített remekül hőkezelt, bőrén sült fogast (3590) és a Rákóczi túrós ihlette túrógombócot (1690).
Kifogástalan volt a kiszolgálás is. Megérdemelt 5 pont, minden rovatban, egyedül az ár/érték arányt mondanám átlagosnak. A Gozsdu táján ilyen szintű ételekre ennyit kell fizetni manapság.
12% szervízdíjat számolnak fel.
Külön meglepetés volt, hogy egyszer csak bejött a Séfek Séfjéből ismert döntős Cser Ádám, akiről megtudtuk, hogy egy hónapja az étterem séfje.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (22)
Még több kép (12 db)
Mátka - Gozsdu Udvar további értékelései
2019.12.08kollégákkal
Kiváló
A Mátka jelenleg a Gozsdu Udvarban az egyik legjobb étterem. Idén márciusban vette át a jelenlegi tulajdonos a helyet, először olasz vonalon próbálkoztak, de rövid idő múlva inkább a magyaros, de modern konyha felé vették az irányt. Nekem a bennünket kiszolgáló pincér fiatalember az elején kissé...
Népszerű szállások a környéken
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Legjobb ár
2024.12.22-ig
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval