Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Leszel-e a mátkám?

Mátka - Gozsdu Udvar BudapestMátka - Gozsdu Udvar Budapest a térképen

Kiváló 2019. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. december 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mátka jelenleg a Gozsdu Udvarban az egyik legjobb étterem. Idén márciusban vette át a jelenlegi tulajdonos a helyet, először olasz vonalon próbálkoztak, de rövid idő múlva inkább a magyaros, de modern konyha felé vették az irányt. Nekem a bennünket kiszolgáló pincér fiatalember az elején kissé esetlennek, bizonytalannak tűnt, de a végére szimpatikus lett, igyekvő, udvarias, készséges volt, pár mondatot beszélgettünk is vele az étteremről és az új, fiatal séfjükről, aki csak 1 hónapja dolgozik náluk.
Az étlap nem volt hosszú, de sok izgalmas, vonzó fogást láttunk rajta, nem volt könnyű a választás. Ebédmenüt nem kínálnak. 1 leves, 2 előétel, 1 desszert és 2 ital (limonádé, ásványvíz) került kb. 12ezer Ft-ba.
A fogások átlagos, illetve annál kicsit nagyobb adagok, a desszert kifejezetten hatalmas, laktató. Nekem nagyon tetszett ez a Rákóczi túrós átirat, sokszor írtam már le, hogy ez a kedvenc tradicionális desszertem. Itt égetett gúlaként jelent meg. A tányérok szépen kidolgozottak, jó rájuk nézni. Az ízek harmonikusak, a fűszerezés kellemes, nem vad, jól eltalált. A gombaleves kitűnő volt. A fogas szintén kellemes, a narancsos édeskömény saláta különleges. A kacsamáj terrine is korrekt volt, de attól annyira nem voltam elájulva.
A beltér kicsit magyaros, de modern, fiatalos, a beépített, üvegezett veranda és a belső éttermi rész is kellemes. Vannak asztalok, ahol nagyon meleg van a helyi fűtés miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Mátka - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étel/italMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - MosdóMátka - Gozsdu Udvar Budapest - MosdóMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - BelsőMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Étlap/itallapMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Külső képMátka - Gozsdu Udvar Budapest - Külső kép

Mátka - Gozsdu Udvar további értékelései

2019.11.30kollégákkal
Kiváló
A Mátka az utóbbi idők egyik kiemelkedő élménye volt. Nagyon tetszett a modernül magyaros beltér, és az is, hogy az étlap a hagyományos magyar konyhára épít, azt prezentálja korszerű felfogásban. A kacsamáj-terrine (3390) finom volt, az epres mártást lecserélném valami mutatósabbra, az erdei...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval