Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

30 éve veletek

McDonald's - Astoria BudapestMcDonald's - Astoria Budapest a térképen

Átlagos 2018. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. február 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az amerikai gyorsétteremlánc egysége az Astoria Szálloda mellett.
Idén ünnepli 30. születésnapját a McDonald's Magyarország, első gyorséttermüket a Régiposta utcában nyitották, emlékszem rá magam is. A 30. születésnap alklamából több akciót futtatnak most. Bár próbálták az embereket a mobil appra átterelni, ez szerintem inkább a fiatal generációnál működik, így most újra vannak papír alapú kedvezményes kuponok is.
Emellett ha az ember veszi a fáradságot és kitölt az előző étkezéséről egy értékelést a honlapjukon, akkor cserébe adnak egy ingyenes desszert kupont, amelyet forró almás táskára vagy poharas fagyira lehet beváltani 1 hónapon belül.
A párszázas ajánlataik szerintem elég kedvezőek, bár az is igaz, hogy akkora adaggal inkább egy gyerek lakhat jól. A sajtburger menü 530 Ft-ért minden esetre olcsó, ha nem is színvonalas megoldás, ha az embernek csak egy gyors evés fér bele napközben vagy akár este, hiszen késő estig nyitva tartanak. A környezet itt elég kulturált, bár hideg volt az ablakok közelében, valószínűleg nem jó a hőszigetelésük.
Bár sok vendég volt, de több pult is működött, illetve az engem kiszolgáló, pénztárat kezelő fiatalembernek volt egy segítője is, aki az ételeket hozta a tálcára. Udvarias, gyors volt. Alapvető, hogy bankkártyával is lehet fizetni. Sajnálom, hogy a Shell Smart kártyás pontgyűjtő akciójukat megszüntették.
Free wifi van, amely 30 percig regisztráció nélkül használható, bár elég lassú, lassan tölti be az oldalakat, képeket.
A szendvics langyos és állott volt. A sült krumpli frissen készült. A fagyi karamella öntettel úgy sikerült, hogy a fagyi kevesebb volt valamivel, az öntet viszont több.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
McDonald's - Astoria Budapest - Étel/italMcDonald's - Astoria Budapest - Étel/italMcDonald's - Astoria Budapest - BelsőMcDonald's - Astoria Budapest - Étel/italMcDonald's - Astoria Budapest - BelsőMcDonald's - Astoria Budapest - Külső kép

McDonald's - Astoria további értékelései

2024.01.13gyerekekkel
Kiváló
Jó étterem belvárosi környezetben. Mindig útba esik és sosem csalódunk. Külön tetszik, hogy asztalhoz hozzák a finom ételt. Nagyon szép tiszta ellenben más éttermekkel. Néha nehéz asztalt találni, mert mindig nagy a nyüzsgés az étteremben. Mindig melegen hozzák a kaját ami pluszpont. :)
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.01-08.31.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással