Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Túlélni a Glamour-napokat

McDonald's - Blaha Lujza tér BudapestMcDonald's - Blaha Lujza tér Budapest a térképen

Átlagos 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Többször jártam már az M betűs amerikai gyorsétteremláncnak ebben az egységében, most álljon itt egy friss élmény. A hétvégi Glamour napok bevásárló-őrületében engem is elkapott a gépszíj, az utolsó helyszínként a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban vásároltam. A főbejárattal szemben, az út túloldalán, nagyon forgalmas csomópontban található a Meki. Metró, busz, villamos - többnek is van itt megállója, illetve végállomása. Ez a McDonald's jó pár éve működik már itt. A beltérben történtek felújítások, és a bal oldalon van elkülönítve McCafé kávézó pult is. Innen balkéz felé az ülőhelyek, a berendezés a kávézós hatás jegyében került kialakításra, míg a rendelő pulttól jobbra hosszan elnyúlva magas bárszékes ülőhelyek vannak a falnál, míg középen nagy kerek 6-8 személyes csapatos ülőhelyek is vannak. Persze egyértelmű, hogy ide szoktak a párok kettesével beülni, illetve a "vállalkozó" meg egyedül, notebookkal, Iphone-nal felszerelkezve, merthogy itt van ám free wifi, lehet netezni ingyen. Mondjuk elég gyenge a jel, sőt vasárnap a McDonald's app sem töltött be.
Nem bonyolítottam túl a dolgokat, egy sima sajtburger menüt kértem, pluszban egy ketchuppal (640 Ft). Természetesen lehet bankkártyával fizetni.
A vendégkör borzasztó véleményem szerint (ezért nem ajánlom). Az, hogy simán leghátulról betolakodnak előre a sor kikerülésével, teljesen alap, hétköznapi esemény itt.
A kiszolgálás egyábiránt gyors volt, semmi különös.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (3)
McDonald's - Blaha Lujza tér Budapest - EgyébMcDonald's - Blaha Lujza tér Budapest - Étel/italMcDonald's - Blaha Lujza tér Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Akciós tavaszi senior ajánlat
Akciós tavaszi senior ajánlat
04.02-06.30.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag
Senior csomag
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
105.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval