Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Végtelen sorok a semmibe futnak

McDonald's - Campona BudapestMcDonald's - Campona Budapest a térképen

Gyenge 2019. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Most már tényleg kezdem unni a Mekiket minden egyes alkalommal, amikor a gyerekekkel megyünk közös programra. Legutóbbi hétvégénken a Campona mozi után a nagy büfé-arzenálból persze megint a McD-ra esett a választás, nem is tudom, miért. Bízzunk benne, hogy már csak pár év, és kinövik, vagy ha nem, akkor legalább már nem velünk akarnak menni "mekizni".
A sor csiga-lassan haladt, pontosabban jó ideig egyáltalán nem haladt. Mindössze 3 pénztárnál volt kiszolgálás, de 4 sor alakult ki. Így az egyik sor vakvágányra futott, így az ott feleslegesen állók mérgesen próbáltak besorolni a valódi sorokba. Egy tablettel járkáló kislány vette fel a sorban állóktól a rendeléseket, de ő is eléggé be volt lassulva, és egyáltalán nem követte le, hogy ki mikor állt be várakozni. Így fordulhatott elő, hogy már olyanktól is felvette a rendeléseket, akik sokkal később érkeztek, és ezáltal hátrébb álltak.
A játékok között - ami az aprónép számára a különös vonzerőt jelenti - egyáltalán nem volt választási lehetőség, mindenki ugyanazt az egyféle kis plüssállatkát kapta. A rendelésünk ezúttal is a szokásos volt, 3 Happy Meal menü a gyerekeknek, sajtburgerrel, illetve csirkefalattal, a férjem az egyik idényajánlatban lévő szendvicset kérte.
(én máshol ettem, majd arról is beszámolok).
Miközben én még vártam a sorban, a férjemék már elindultak szabad asztalt vadászni, ami szintén nem volt könnyű feladat. Az asztalokat mindenki magának takarítja le, evés után a maradékokat és az üres tálcákat sokan lusták elvinni a szemetesig. A takarító személyzet felbukkanása esetleges (1 nőt láttunk a szemetesnél, tálcákat helyezett derékszögbe hosszasan).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (3)
McDonald's - Campona Budapest - Étel/italMcDonald's - Campona Budapest - Étel/italMcDonald's - Campona Budapest - Étel/ital

McDonald's - Campona további értékelései

2023.08.08gyerekekkel
Átlagos
Nyári szünetben, Camponás program után a gyerekek ezt választották. Kiszolgálás lassú volt, a sor nagy. Az ételek-italok a megszokott "Mekis" minőséget hozták. A sok vendég miatt nem volt üres asztal, arra is várni kellett, bár voltak, akik csak ott ültek, étkezés nélkül csak pihentek. Kevés...
2023.06.01gyerekekkel
A sajtburger nem volt friss, a sajt nem volt benne megolvadva. A kiszolgálás kedves volt. Sajnos nem volt sajttorta, pedig a kisfiam kimondottan azt szeretett volna a pont születésnapja volt.
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.01-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval