Az ok, hogy menü, meg hát akkor ilyen Rácz Jenős menü, meg még kérek hozzá káposztasalátát is, de inkább rendre kicserélte a mesterséges unintelligencia a krumplit káposztára, de a kettőt együtt nem adta. . Így aztán utólag kellett vásárolnom még hozzá. Na, de meglett egyszer és elvonultam helyet keresni. Déltájt ez macerás, a környék általános- meg középiskolái pont ideöntik a kiáramló gyerekeket, akik ha esznek, ha nem, itt bandáznak minden asztalnál. De végül is lett helyem, olyan, ahol szorosan ülsz a szomszéddal, de volt ebben valami nyomasztó, talán anya-fia ült mellettem, mindketten nagyon jelentősen túlsúlyosak voltak és kb. három tálcányi junk foodot nyomtak be éppen. A gyerek kb. 15 lehetett, ránézésre 150 kiló, és hülyeségeket kiabált. Többször rákiabált az anyjára, hogy ebből vagy abból ne egyen, mert maradékot csak a mocskos hajléktalanok esznek. Meg, hogy mekkorát fog dicsekedni az osztálytársainak, hogy mekkorát zabált itt és hogy fogják majd irigyelni. Na, de nézzük inkább a spéci burgert. Ha nem olvasom külön, meg nem mondtam volna, hogy mik azok a különleges összetevék, amitől ez más mint a többi. Egy jó vastag és eléggé jóízű hamburger volt, de már olyan sok helyen ettem hamburgert, hogy elbuknék a teszten, ha bekötött szemmel meg kéne mondanom, hogy ez melyik. . . finom omlós marhahús-pogácsa volt benne, meg itt-ott kiálló sültszalonna-félék. De olvasom, hogy ázsiai fekete fokhagyma szósz, lollo rosso saláta, miegyéb kerül bele, el is hiszem, nem kételkedek, biztos így volt. Számszakilag meg: LtdB M+ 4276 forint káposztasalátával, Nagy Dzsusz M+ 214, jótékonysági támogatás 250. Külön számlán egy nagy burgonya meg 1310 forint. Szóval, ez olyan 6000 forintos kajálás volt, aztán ennyi van a tálcádon mindössze, mint amit itt látsz.