Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tavaszi családi gyorsprogram

McDonald's - Pólus Center BudapestMcDonald's - Pólus Center Budapest a térképen

Átlagos 2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Játszóterezés után tértünk be a gyerekekkel ebbe a Mekibe, ami nem a Pólus Centeren belül, hanem a parkoló elején a benzinkút mellett található és McDrive-ként is működik. Kint van egy kis játszósarok repülőgéppel, amely sajnos lánccal le volt zárva, nem tudták a gyerekek kipróbálni.
A benti részben hatalmas, kígyózó sorállás fogadott, mindössze 2 kasszánál szolgáltak ki. A munkaszervezés egyáltalán nem jó, vagy csak kevesen vannak?, minden esetre a kasszás lánynak kellett kivinnie a később elkészülő ételeket is a régebben várakozók számára, emiatt a sorbanállóknak még többet kellett várni. Az üres tálcákat nem viszik el (nincs rá kapacitás), a tálcatartó dugig tele, folyt ki belőle a hulladék. Mivel kicsi a hely és minden asztalnál ültek, már nem is tudta hová letenni az ember, ezért hagyták a távozó vendégek az asztalukon. Erre valami megoldást kellene találniuk!
Amúgy mindkét pultos lány türelmes, udvarias volt, ők megtették, amit tudtak.
A gyerekek a szokásos happy meal menüt kérték, amelyhez most Snoopy figurák jártak, itt 5 féle közül lehetett választani. A hal és a csirkefalat is frissen sült, jó állagú volt. Sajnos a pontgyűjtés megszűnt, a 30 éves papírkuponos akciók február 28-ig tartottak, viszont a letölthető Mc kuponok között ki lehet fogni jó ajánlatokat. Mi felnőttek csirkés és halas szendvicset ettünk, valamint egy ínyenc salátát, amiben főtt tojás, paradicsom, sajt, sonka és sült bacon is volt. Az italokat önkiszolgáló rendszerben lehet feltölteni az automatából, akár több alkalommal is.
A desszerteket gyakorlatilag végigkóstoltuk, vaníliapudinggal töltött fánkot (túl édes volt, némi élesztős mellékízzel), epres túrótortát (könnyű, kiadós, finom, jó ár-érték arány), málnás-túrókrémes (nekem ez is édes, a töltelék) és forró almás pitét (a klasszikus megunhatatlan) is ettünk. Több mint 7ezer Ft-ot fizettem, amiből egy 5 fős család étteremben nem tud enni és jóllakni, de egy kínai vagy török gyorsban kb. ugyanitt tartanánk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (10)
McDonald's - Pólus Center Budapest - Külső képMcDonald's - Pólus Center Budapest - Külső képMcDonald's - Pólus Center Budapest - Étlap/itallapMcDonald's - Pólus Center Budapest - BelsőMcDonald's - Pólus Center Budapest - Étel/italMcDonald's - Pólus Center Budapest - Étel/italMcDonald's - Pólus Center Budapest - BelsőMcDonald's - Pólus Center Budapest - BelsőMcDonald's - Pólus Center Budapest - BelsőMcDonald's - Pólus Center Budapest - Étlap/itallap

McDonald's - Pólus Center további értékelései

2018.06.30egyedül
Gyenge
Nem kecskehúsból készült reggeliről készülök írni, a Mekkdonáldéknál az a szokás, hogy reggel fél 11 előtt az ember nem juthat hozzá jól megérdemelt derékátmérő-növelő dupla mekkrojáljához, hanem kötelező jelleggel csak Mekkreggelit lehet ennie, ha tetszik, ha nem. A Mekkreggeliként kínált...
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Residence Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Residence Siófok
122.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval