Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Párszázas

McDonald's - Régiposta utca BudapestMcDonald's - Régiposta utca Budapest a térképen

Átlagos 2018. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. január 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Régiposta utcai McDonald's nyitott meg elsőként Magyarországon és ha jól emlékszem, a keleti blokkban is, csodájára jártak az emberek. Emlékszem, gyerekként nekem is hatalmas esemény volt, amikor a dédnagymamám először elhozott ide a nyári szünetben.
Később is többször megfordultunk itt a kollégáimmal, mivel a korábbi munkahelyem közelébe esik. A közelben voltunk a munkatársakkal egész napos oktatáson, ahol ellátást, étkezést nem kaptunk, a rövid ebédzünetbe csak egy gyorséttermes ebéd fért bele.
Bár a külföldi turisták miatt elég nagy tömeg szokott lenni, a pultnál éppen szerencsénk volt. Én sajtburger menüt kértem, ami a párszázas ajánlatban 530 Ft-ba kerül, kis adag sült krumplival és 0,25 l-es szénsavas üdítővel, ami gépi cola, papírpohárban. Ez nem egyezik meg pontosan a boltban kapható palackos colával, mivel szirupból készítik. Ezért fordulhat elő, hogy amikor kifogy a szirup a gépből, akkor cola vagy egyéb üdítő helyett szóda vagy felvizezett hatású lötty folyik a gépből.
A kiszolgálás gyors, segítőkész volt. Újabb szerencsével sikerült elcsípni egy szabad asztalt.
Sokan bejönnek csak úgy beszélgetni, melegedni, és leragadnak, hosszú időre foglalva az asztalt a valóban étkezni érkezett vásárlók elől. A szomszédos asztalnál egy arab pasas üvöltve telefonált, de a biztonsági őr nem tartotta fontosnak, hogy szóljon neki (vagy nem mert).
Ebben a Mekiben kialakítottak külön kávézó részleget is, amely a bejárattól jobbra található. Itt sokféle amerikai típusú sütemény (pl. fánkok, sajttorta, brownie) és jobb minőségű kávé kapható. Nagyon szűkös a hely, úgy kell bepréselődni a pult közelébe.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (23)
McDonald's - Régiposta utca Budapest - EgyébMcDonald's - Régiposta utca Budapest - EgyébMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étlap/itallapMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Külső képMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Külső képMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étlap/itallapMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - BelsőMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Étel/italMcDonald's - Régiposta utca Budapest - Belső

McDonald's - Régiposta utca további értékelései

2021.05.08barátokkal
Szörnyű
Lehúztam a maszkom, hogy belekortyoljak az italomba míg sorban álltam. Odajött a biztonsági őr és a fejembe beleordítva ordított velem, hogy azonnal húzzam vissza a maszkom (már rég rajtam volt addigra) és hogy én mit képzelek magamról, azonnal takarodjak ki az étterem elé, “pontosan tudja,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval