2025. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. november 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Time Out Marketen belül a mozgólépcsőn felérkezve a bal oldali soron a Casa Christa volt az első célpont, itt leadtam a rendelést, de úgy gondoltam, hogy van még további kapacitásom valamire. A Casa Christa bal szomszédja a Rácz Jenő sztárséf nevével fémjelzett MEAT, így rájuk esett a választás. Érdekes módon itt mindössze egy fiatalember dolgozott a pultban, míg a többi helyen népesebb létszámú csapatokat láttam sürgölődni. A hely - HÚS - nevéhez méltóan több helyen is jóféle füstölt sonkák lógnak, az egyik feliratán mangalica, s a rövid étlap is erősen sertéshús-hangsúlyos. Mellette pirospaprika és fokhagyma füzérek. Az ételek terén magyaros válogatás - mangalica paraszt pástétom, savanyított zöldségekkel (5150 Ft), érlelt mangalica sonkatál (5950 Ft), Séf kedvence termelői felvágottak tál 1-2, illetve 3-4 főre (8950/15850 Ft !!), Gourmet sajt szelekció 1/2 főre (5150/9450 Ft). A 2 főétel közül az egyik a Signature grillezett kacsamáj, lilakáposztával, alma chutney-val, kenyérrel (6550 Ft), a másik magyar szürkemarha kolbász mustárral, savanyúsággal (5550 Ft). Összességében talán a MEAT a legdrágább étkezőhely a Time Out Marketen belül. Az általam választott Bruchetta hibátlan volt. Egyszerű, de nagyszerű. "Borotvált" 12 hónapos Grana Padano, friss bazsalikom levél, a paradicsom apróra vágott. A kenyér jó minőségű, vékony szeletek ropogósra pirítva (3950 Ft + 198 Ft szerviz, így összesen 4148 Ft). A kiszolgálás kedves volt, pár perc múlva csipogott a csipogó. Ide még biztosan vissza fogok térni! A válogatás tálakra érdemes nagyobb társasággal jönni. Jól nézett ki az almaecetben savanyított karfiol és a salottahagyma is.
Vicces volt, hogy a pulton a Halloween tökre Rácz Jenő feje volt belefaragva, kis jóindulattal felismerhetően.
Talán Ugor említette már korábban, hogy az önkiszolgáló rendszer ellenére a tálcáknak nincs gyűjtőhelyük, étkezés után csak ott kell hagyni az asztalon mindent, és hamarosan felbukkan valaki, aki begyűjti. Most menet közben is járkált több tálcagyűjtő emberke, akik már vitték is el a tányérokat, tálcákat, még be sem fejeztük az étkezést.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()