Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Másodszor is húst kérünk

Meatology 2.0 BudapestMeatology 2.0 Budapest a térképen

2018. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hús-fókuszú igényes fast food étterem 2. egysége (első a Bajcsyn a Bazilika mögött) a nyár folyamán nyílt meg a Haris közben. Abszolút belváros, sétálóutca, sok turista. Jó lokáció.
Kényelmes kitelepülős terasz az autós forgalomtól mentes hangulatos kis utcában, viszont meleg van, bent pedig van légkondi, ami kellemes, nincs fagyasztó hőmérsékletre letekerve.
Modern, trendi beltér, tágas, szellős, napfényes, nagy belmagasság, az emeleten további asztalok, kissé szeparáltan.
Az étlap rövid, de benne -szinte - minden a húsokról szól, a burgereken kívül a magyar konyhából és ízekből merítve. Mangalica Debreceni Kövér Zoli bácsitól (2100 Ft/pár), házi mustárral, tormával. Öt féle burger, melyek közül az egyik kecskesajtos, hogy a vegák se maradjanak éhen (2700-5200 Ft), ez utóbbi Angus marhából készült húspogácsával. Malaccsülök, nyúlpaprikás, ropogós kacsa.
Az árak eléggé magasak egy fast food bisztróhoz képest, de tény, hogy minőségi alapanyagokkal dolgoznak és finomakat sütnek.
Classic burgert választottam a készséges és barátságos pincérrel egyeztetve, melyhez sült krumpli és répa, valamint házi szósz járt. Átlagosnál nagyobb burger buci, 20 dkg-os húspogácsa, saláta, paradicsom, lilahagyma, a klasszikus kombináció.
A hús az én ízlésemhez képest túlságosan médium volt, jobban étsütve szeretem, de a rendeléskor nem kérdeztek rá.
Nem tetszett, hogy a húslé a paradicsom levével és a szósszal keveredve eláztatta a tányért, de szerencsére kapcsolt a pincér és egy tányércserével, valamint elegendő mennyiségű törlőanyaggal orvosoltuk a problémát.
A burger mellé ajánlott brutál csípős szószokat (Skorpió csípés, illetve Rehab Big Sun) bevallom, nem mertem megkóstolni, miután elolvastam a csípősségi fokozatokat, ezt meghagytam a nálam bevállalósabb férfiaknak.
Kellemesen savanykás volt a házi feketeribizli szörp (350 Ft/ 2 dl).
Aki bírja az effajta nem éppen kímélő étkeket, azoknak mindenképpen ajánlom a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Meatology 2.0 Budapest - BelsőMeatology 2.0 Budapest - BelsőMeatology 2.0 Budapest - Étel/italMeatology 2.0 Budapest - Étel/italMeatology 2.0 Budapest - Étel/italMeatology 2.0 Budapest - Étel/italMeatology 2.0 Budapest - Étel/italMeatology 2.0 Budapest - MosdóMeatology 2.0 Budapest - MosdóMeatology 2.0 Budapest - BelsőMeatology 2.0 Budapest - BelsőMeatology 2.0 Budapest - Külső képMeatology 2.0 Budapest - Külső kép

Meatology 2.0 további értékelései

2019.02.02egyedül
Kiváló
Mióta hírét vettem tavaly nyáron, hogy megnyitott a Pataky testvérek, Péter és István által fémjelzett, beszédes nevű Meatology második egysége a Haris közben, azóta tervezem, hogy ellátogatok hozzájuk. A minap végre erre is sor kerülhetett. A beltér korszerű, trendi, de nem szembántó, inkább...
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
D-Hotel Gyula - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2025.01.01-ig
D-Hotel Gyula
81.100 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval