Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Emlékképe elhomályosul

Mediterrán Grill - WestEnd City Center BudapestMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest a térképen

Átlagos 2017. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Westend aluljáró szint, gyorséttermek sora, kb. középtájékon a hosszú soron, a bal oldalon. Többször vásároltam már itt, úgy nem fogalmaznék, hogy ettem már náluk, hiszen itt csak rendelni lehet a pultból, de az étkezőhelyek, az asztalok közösek a többi hasonszőrű kajáldával.
Nagyjából ugyanazt kínálják, mint a szomszédok, jól ismert fogások, amelyek kibírnak pár óra álldogálást elkészülve az üvegpultban, és viszonylag népszerűek annyira, hogy jelentős tételek fogyjanak el belőle egy forgalmasabb plázás napon. Hogy mitől "mediterrán", fogalmam sincs, nem láttam itt mediterrán különlegességeket, hacsak a görög salátát nem vesszük annak.
Árban is a középvonalhoz tartoznak, 1500 Ft-ért már lehet enni egy húsos főételt körettel, és vannak üdítős akciójuk is, amikor az étel + ital együtt olcsóbb. Ezeket az ajánlatokat reklámtáblákon a pult feletti falon olvashatjuk. De ezeken túlmenően is számos ilyen-olyan akciójuk van, amelyek mindenféle figyelemfelhívó reklámon, kiíráson olvashatóak a pulton, a pult felett. Sőt megállító táblájuk is van, ezen további akciók. Kínálnak 2 fogásos ebédmenüt is, leves+főétel+üdítő 1390 Ft-ért, ez itt a Westendben elég jó árnak felel meg, persze feltéve, hogy az adott napi kínálat tetszik-e az embernek.
Rántott csirkemellet, bécsi szeletet, rántott sajtot hasábburgonyával vettem már náluk, azzal nagyon nem lehet melléfogni. Mivel ezeket viszi a nép, mint a cukrot, nem kell attól tartani, hogy régi vagy állott lenne. Mondjuk az is igaz, hogy "érzékenyebb", majonézes, tejes, tejszínes ételeket nem mernék venni náluk, mert ezek nem hűtött pultok. Az egytálételekből, levesből, köretből lehet kis adagot is kérni, 70%-os áron.
A kiszolgálás pörgős, gyors, de személytelen. Futószalag. Bankkártyával lehet fizetni. Elvitel esetén a csomagolásért minimális plusz díjat számolnak fel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Mediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - BelsőMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - BelsőMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - BelsőMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - Étel/italMediterrán Grill - WestEnd City Center Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval