2025. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. november 20.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szent Isten, voltam ebben a viszonylag bepusztult (és régen horrorbüfének nevezett) kínai étterembe, sivár kiskoszos volt akkor is, de aztán jöttek itt újabb, nagyobb látószöggel rendelkező más felfedezők, és szuperlatívuszokat írnak erről, meg, hogy autentikus, meg legjobb kínai... jó ég, mit nem vettem észre, mitől vagyok én ilyen ügyetlen, tájékozatlan? Így aztán ma visszamentem, önellenőrzés... Egy darabig ácsorogtam a járdán, mert az enervált öreg kínai javítgatta, kalapálta a kilincset, nem lehetett bemenni, szerszámok szanaszét. Aztán egyszer csak megszánt, hogy ott maflázok, kitárta az ajtót szó nélkül, hogy na, csak kerüljek beljebb, ha nagyon akarok. Vendég egy szál sem. Csilingelésre előjött kínai anyó, tényleg eleresztett egy mosolyt, mondtam, hogy hagymás máj lesz az, de az nincs, mondta ő. Abból kéne enni, ami van. Mondtam, hogy legyen csípős. Tehát tészta lett, csípős marhahússal. Itt eszem? mutatunk lefelé. Itt, itt eszem. mutatok én is le és le. Kérek káposztasalátát... hát, az valami ronda fridzsiderben volt, onnan kellett kimeregetni valami edényből. Viszont olcsó volt az egész, nagytál étel, plusz rendes adag savanyúság, kb. 2400 forint. Jó ár! Evőeszközök gyalázatosak, villák a hegyükkel állnak kifelé a tartóból. Az egész helyiség piszkos, szemét a padlón, szétfújt levelek, a pasi kalapálta az ajtót, a beléptető zene, ami a nyitásra szól, megszólalt közben vagy 400-szor, fújt be a nedves, hideg szél, nyakig bezipzárazva ültem, néztem a lepukkant helyiséget, ez egyben az a kiegészítő raktár is, ettem a nagyon átlagos, vagy közepes, mindenhol ugyanilyen tömegkaját, elnéztem az elrakatlan, elmosatlan koszos tálcák tömegét a tartón, és közben nem szépeket gondoltam az előttem értékelőkre.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
MeiLiCheng Kínai Gyorsbüfé további értékelései
2025.10.21barátokkal
![]()
Szerintem a környék és Buda legjobb kínai étterme. Aki szereti az autentikus ízeket ide érdemes ellátogatni. Kedves kiszolgálás finom ételek jó ár . Nagyszerű.
2025.10.15barátokkal
![]()
Nagyon jó hely a kiszolgálás mindig kedves itt nem zavarnak ki van időd enni inni. Beszélgetni is alkalmas szerintem a legjobb kínai Budapesten. Én szeretek ide járni
2024.09.25egyedül
![]()
A Dunaparton voltam pár napja, minden magyarnak elemi kötelessége katasztrófaturistáskodni árvíz idején, aztán nem láttam semmi érdekeset, így aztán elindultam partról ki, a Budafoki úton. Találtam is egy kis kínai éttermet, amire nem is nagyon emlékeztem, jó lesz ez ebédnek, bent a vidám asszony...
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom