Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Postás menza

Metropol Étterem BudapestMetropol Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2020. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Metropol Étterem-hálózat munkahelyi éttermek, mondhatjuk, menzák üzemeltetésével foglalkozik. A 13. kerületi Dunavirág utcában, az Árpád híd lábánál lévő, pár éve épült Gateway Office Park-ban, a Magyar Posta irodaházában lévő étterem úgy került kialakításra, hogy az irodaházból belülről is meg lehet közelíteni, de kintről, az utca felől is fogadnak külsős vendégeket. Amúgy "Posta étterem" néven is emlegetik.
A napszakhoz igazodva a reggeli órákban leginkább kávézni lehet, majd 11 óra előtt már elkezdődik az ebédeltetés. Önkiszolgáló rendszerben a pultnál lehet rendelni az adott napi kínálatból, van napi menü is, illetve a saláták külön pultba vannak kitéve, ezeket súlyra adják.
Ez az önkiszolgáló szemlélet megnyilvánul abban is, hogy a vendégek a kávét maguknak készíthetik el a kihelyezett automatában, tej, barna és fehér cukor, kávétejszín ki van helyezve hozzá a tálcára.
Hasonlóképpen lehet így teát is készíteni magunknak, mintha egy panzióban lennénk.
A pénztárnál be kell mondani, hogy milyen kávét készítettünk.
Az árak a körülményeknek megfelelően olcsóak, a cappuccino 260 Ft-ba került. Mivel péksütemények egyáltalán nem voltak, jobb híján egy Balaton szeletet vettem mellé, ami potom 100 Ft-ba került.
A személyzet egykedvű, simán letegeztek, gondolom, mint vélt kollégák között szokás. Közben a szakik a lámpatesteket javították a plafonon.
Nagy a beltér, sok asztal van, és kint a szabadban is egy elég nagy terasz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Metropol Étterem Budapest - Külső képMetropol Étterem Budapest - BelsőMetropol Étterem Budapest - Külső képMetropol Étterem Budapest - EgyébMetropol Étterem Budapest - Étel/italMetropol Étterem Budapest - Étel/italMetropol Étterem Budapest - BelsőMetropol Étterem Budapest - BelsőMetropol Étterem Budapest - Étel/italMetropol Étterem Budapest - Külső képMetropol Étterem Budapest - Étel/italMetropol Étterem Budapest - BelsőMetropol Étterem Budapest - BelsőMetropol Étterem Budapest - Külső képMetropol Étterem Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval