Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kávé és The Cure CD

MG Records & Kávézó BudapestMG Records & Kávézó Budapest a térképen

Kiváló 2023. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Üllői út és a Kinizsi utca sarkán egy pincehelyiségben kialakított kávézó és lemezbolt fúziója. Egy boltíves pincéből alakították ki a zegzugos helyet olyan módon, hogy minél több elemet meg tudjanak őrizni az eredeti épületből, pl. jól látszik az épített téglafal, a boltívek, viszont mégis tiszta, friss benyomást kelt. Az utcaszintről lépcső vezet lefelé, a lépcső alján jobbra van egy kis recepció féleség, igazából ez a pénztár, itt ült a két alkalmazott lány, amolyan alteros, kicsit elvont fiatalok. Közben nagyon jó zenéket válogattak a vendégek és önmaguk szórakoztatására. Ha valaki a kávézóból akart rendelni, akkor egyikük átsétált a kávézó részlegbe, amit balkéz felé alakítottak ki.
Nem sok minden kapható, de a kávé hibátlan volt. Az eszpresszó 590 Ft, a cappuccino 790 Ft - én ezt ittam, volt még tea, ásványvíz, üdítő (Top Joy gyümölcslevek, Fanta, dobozos Cola termékek).
A falakat világhírű zenészekről készült graffiti képek, montázsok díszítik.
A kávézó részlegben kényelmes ülőhelyet alakítottak ki.

Bakelit lemezek és CD-k között válogathatunk széles kínálatban, sokféle stílusirányzatban. Én is elcsíptem egy remek CD-t, az egyik kedvenc albumomat egy speciális kiadásban, ráadásul nagyon jó áron. Szerintem az elmúlt 10 évben nemigen vettem új CD-t, és azt gondoltam, már nem is működnek ilyen lemezboltok, de úgy tűnik, ezek is a reneszánszukat élik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (19)
MG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - MosdóMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étel/italMG Records & Kávézó Budapest - Külső képMG Records & Kávézó Budapest - Külső képMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étlap/itallapMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étel/italMG Records & Kávézó Budapest - Étel/italMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Tavaszi akciós napok
Tavaszi akciós napok
2024.05.31-ig
Hotel FIT Hévíz
60.876 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval