Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kávé és The Cure CD

MG Records & Kávézó BudapestMG Records & Kávézó Budapest a térképen

Kiváló 2023. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Üllői út és a Kinizsi utca sarkán egy pincehelyiségben kialakított kávézó és lemezbolt fúziója. Egy boltíves pincéből alakították ki a zegzugos helyet olyan módon, hogy minél több elemet meg tudjanak őrizni az eredeti épületből, pl. jól látszik az épített téglafal, a boltívek, viszont mégis tiszta, friss benyomást kelt. Az utcaszintről lépcső vezet lefelé, a lépcső alján jobbra van egy kis recepció féleség, igazából ez a pénztár, itt ült a két alkalmazott lány, amolyan alteros, kicsit elvont fiatalok. Közben nagyon jó zenéket válogattak a vendégek és önmaguk szórakoztatására. Ha valaki a kávézóból akart rendelni, akkor egyikük átsétált a kávézó részlegbe, amit balkéz felé alakítottak ki.
Nem sok minden kapható, de a kávé hibátlan volt. Az eszpresszó 590 Ft, a cappuccino 790 Ft - én ezt ittam, volt még tea, ásványvíz, üdítő (Top Joy gyümölcslevek, Fanta, dobozos Cola termékek).
A falakat világhírű zenészekről készült graffiti képek, montázsok díszítik.
A kávézó részlegben kényelmes ülőhelyet alakítottak ki.

Bakelit lemezek és CD-k között válogathatunk széles kínálatban, sokféle stílusirányzatban. Én is elcsíptem egy remek CD-t, az egyik kedvenc albumomat egy speciális kiadásban, ráadásul nagyon jó áron. Szerintem az elmúlt 10 évben nemigen vettem új CD-t, és azt gondoltam, már nem is működnek ilyen lemezboltok, de úgy tűnik, ezek is a reneszánszukat élik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (19)
MG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - MosdóMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étel/italMG Records & Kávézó Budapest - Külső képMG Records & Kávézó Budapest - Külső képMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étlap/itallapMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étel/italMG Records & Kávézó Budapest - Étel/italMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - BelsőMG Records & Kávézó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2023.12.22-ig
Hotel Freya Zalakaros
111.690 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.04-09.03.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Senior kedvezményes ajánlat
Senior kedvezményes ajánlat
2023.12.22-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
178.840 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval