Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mikrofagyizó a Bartókon

Mikrokosmos Fagyizó BudapestMikrokosmos Fagyizó Budapest a térképen

Kiváló 2023. júniusban járt ittÉrtékelt: 2023. június 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A közelmúltban megnyitott kézműves fagylaltozó a XI. kerületi Bartók Béla úton, ahol most már tényleg egymásba érnek az ilyen-olyan vendéglátó helyek teraszai és falai. De amíg ilyen jó hangulat és minőségi vendéglátás zajlik, addig igazából nincs ezzel semmi gond.
A Mikrokosmos (néhol K helyett C betűvel írva szerepel a név) a szintén kerületi, Citadella alatt működő Füge Bisztró és Delikátesz tulajdonosi körének újabb dobása, és az első benyomások alapján elég jó kis dobás volt ez!
Ahogy írják, a MINIMUM 5 dkg-os fagyigombóc ára 500 Ft, de van pár különleges, így a kétféle pisztácia és a cukormentes ízek, ami 650 Ft. Elég szép sorállás volt, pedig két lány szolgált ki a pultban.
A fagyin kívül jóféle kávét, teát és prémium italokat (Fritz-Kola család) kínálnak. Az eszpresszó 590 Ft-ba kerül.
Fagyi ízek tekintetében a friss trendek is jelen vannak, a mostani menő ízek, mint a mangó (cukormentes), epres sajttorta, sós karamella Sós Karcsi néven, Bueno, Raffaello, Snickers is jelen vannak. Érdekesség a fekete szezám, ami kissé bizarr, abszolút férfias és felnőttes ízvilág szerintem (lehetett kóstolni), az amarena borhab és a Marry Poppy névre keresztelt meggyes-mákos fagyijuk. A málnás fehércsokis nagyon gyümölcsös és nagyon fehércsokis, igazi tömény ízbomba volt, a citromtorta finoman egészítette ki egy savanykás ízhuzallal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Mikrokosmos Fagyizó Budapest - BelsőMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/italMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/italMikrokosmos Fagyizó Budapest - BelsőMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/italMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/italMikrokosmos Fagyizó Budapest - Külső képMikrokosmos Fagyizó Budapest - Külső képMikrokosmos Fagyizó Budapest - EgyébMikrokosmos Fagyizó Budapest - Külső képMikrokosmos Fagyizó Budapest - BelsőMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/italMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/italMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étlap/itallapMikrokosmos Fagyizó Budapest - EgyébMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étlap/itallapMikrokosmos Fagyizó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Vigyázz, kész, Balaton
Vigyázz, kész, Balaton
05.20-06.14.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
99.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kamilla Balmazújváros - Tavaszi Basic Kamilla
Tavaszi Basic Kamilla
2024.06.21-ig
Hotel Kamilla Balmazújváros
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval