Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valami Amerika - Kőbánya alsón

Milagro American Grill BudapestMilagro American Grill Budapest a térképen

2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kell ahhoz némi bátorság, hogy éttermet nyisson az ember egy forgalmas buszvégállomás és egy vasúti megállóhely közé ékelt telken, méghozzá hatalmas szabadtéri terasszal, de aki mer, az nyer.

A Milagro American Grill kifejezetten kellemes hely. Az étterem belső tere is hangulatos, de ezen csak keresztülmegyünk, mert a teraszon, az ernyők alatt elviselhetőbb a hőség. A magas falnak köszönhetően a környékből, mármint az utcaszintből semmi se látszik.
Hétköznap délben elég gyér a forgalom, mondja a kedves fiatalember (tulaj, pincér, szakács?), az augusztus egyébként is a leggyengébb hónap. Este többen vannak, és sokszor van náluk zárt körű rendezvény. Esküvői vacsorák, baráti összejövetelek népszerű helyszíne a nagy terasz.
Marhasteaket eszünk, fűszeres burgonya és egy kis coleslaw saláta a köret. Finom a hús, jól van sütve, szép rózsaszín a közepe. Egy hangyányival kisebb adag, mint amekkorára számítottunk, talán mert a steak mindig „nagy zabálások” emlékét idézi fel bennünk. De ebben a melegben nem is kellene több. A tálalás jópofa, de nem praktikus. Sütőpapírral bélelt kis teflontepsiben kapjuk az ételt. A papír nem védi meg a kényes bevonatot a hegyes-éles kés karcolásaitól, viszont az étkezés végére átázik. A papírt is vágjuk a hússal együtt, de vigyázunk, és nem esszük meg.
Az árak egy kicsit húzósak, ha zsigerileg sznobok vagyunk… El kellene felejtenünk, hogy a környéknek, ahol falatozunk, nem túl jó a híre, és akkor már nem olyan rossz az ár/érték arány.

Finom, hideg cseh sört csapolnak, az üdítő italok választéka a máshol megszokott.
A tisztaság kifogástalan, a kiszolgálás udvarias.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Milagro American Grill Budapest - Külső képMilagro American Grill Budapest - Külső képMilagro American Grill Budapest - Külső képMilagro American Grill Budapest - Külső képMilagro American Grill Budapest - BelsőMilagro American Grill Budapest - BelsőMilagro American Grill Budapest - BelsőMilagro American Grill Budapest - BelsőMilagro American Grill Budapest - Étlap/itallapMilagro American Grill Budapest - Étlap/itallapMilagro American Grill Budapest - Étel/ital

Milagro American Grill további értékelései

2019.11.26egyedül
Kőbányán, a Liget tér és Kőbánya-alsó vasútállomás közelében lévő amerikai típusú bisztró. Kuponos akcióval jártam itt. Elég nagy alapterületű a belső rész, melyhez még kint egy szintén tágas, sok asztalos terasz is kapcsolódik. A bejárat előtt közvetlenül vannak parkolóhelyek, ha autóval...
2017.08.06barátokkal
Kiváló
Aki szereti a jó hamburgert (van sok más finomság is), a remek sört, az mindenképpen látogasson el hozzájuk! A hely hangulatos, senkit ne tévesszen meg, hogy közel van a vasúti megállóhoz (nem zavaró néha egy-egy vonatfütty). A kiszolgálás mindig tökéletes! Nagyon vártuk már, hogy a város...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
77.220 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval