2025. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2026. február 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátságos, családias kávézó, teázó, bisztró egység Ferencváros megújuló részén, egy új építésű lakóház földszintjén. Már az első belépéskor szeretettel, érdeklődéssel fogadtak minket, ez igazán szimpatikus volt. Sok törzsvendég jár ide a környékről, nem véletlenül, azt kell mondjam. A Budapest Coffee Week keretében találtam rájuk, ők is részt vettek ebben a programban. A finom Cortado 890 Ft-ba került, nincs kötelező szervizdíj. A berendezési tárgyak között sok kedves vagy éppen izgalmas tárgyra bukkanhatunk, tele van a hely afféle mütyürökkel, kincsekkel. A budapesti illetőségű Herz New York Coffee Roasters független kávépörkölő, valamint a pécsi Cracker Jack kávéit kóstolhatjuk meg itt, akár otthoni elkészítésre is vásárolhatunk szemeskávét. Ottjártunkkor kétféle kávé közül lehetett választani, a világos ruandai Gashura a közepes brazil Augosto közül én ez utóbbi mellett tettem le a voksomat. Tetszett a csokoládés, enyhén narancsos karakteres ízvilág. Ételek terén a szokásosnak mondható kínálat: péksütemények, pár süti, szendvicsek, prémium joghurtok. Melegkonyha nincs. Mindennel együtt nálam a MINI 5 pontos. Még egy apró érdekesség, nem 00 órakor nyitnak, hanem xx:59-kor. Ez nyilván egy kis geg, de nekem tetszett. Náluk a pihenőnap hétfőn van, délután viszonylag korán zárnak.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()