Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A másik cukrászda zárva volt a piacon

Minőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok BudapestMinőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest a térképen

Átlagos 2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. február 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lehel Csarnok alsó, utcaszintjén, a Bulcsú utca felőli végen működő cukrászati egység. Mint a legtöbb egység a piacon, ennek sincs beülős helye, azaz itt mindenki elvitelre tud vásárolni. A pultban fősodratú sütemények, édes és sós péksütemények, aprósütemények, valamint szendvicsek találhatóak. Az árak szolidak. Morzsás almatortát kértem egy szeletet (399 Ft), valamint mártott diós aprósüteményből 4 db-ot (747 Ft/ dekára kimérve). Az almatorta nekem ízre, stílusra, élményre azt hozta, mint a hipermarketekben kapható mélyhűtött egész torták, melyeket csak fel kell otthon engedni, esetleg 20 percre betenni a sütőbe, szóval nem igényel cukrász tudományt az elkészítése emódon. Amit én kóstoltam, friss volt, nem állott, nem száraz.
A sütemények elhelyezése nem volt valami vonzó, és volt az egész helynek valami retró és házgyári érzete. Példaképpen volt még képviselőfánk, "Ecler" fánk (amit ugye Eclair-nek kéne írni helyesen...) 550 Ft-ért, málnás túrótorta kocka (348 Ft), epres sajttorta (559 Ft), morzsás szilvatorta (348 Ft), csokoládétorta (620 Ft). A szilvás és barackos papucs nem is annyira aprósütemények, itt jóval nagyobbak, mint a legtöbb más cukrászdában (398 Ft/10 dkg).
A szendvicsek közül a csirkemell, tzatziki salátás zsemle keltette fel az érdeklődésemet (698 Ft), de megfelelő hűtés hiányában én biztos nem mertem volna egy ilyen majonézes salátás kaját innen megvásárolni, akkor inkább egy rántott húsos zsemle, az valahogy biztonságosabb, azt is árultak. Mivel a pultot két oldalról lehet megközelíteni, így vita alakulhat ki a vevők között, hogy ki érkezett oda előbb. Legutóbb is éppen ez történt, de az eladót nem igazán érkezte, és nem is próbálta oldani a feszültséget.
Határeset, hogy ajánlom-e, egynek elmegy.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Minőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest - Étel/italMinőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest - BelsőMinőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest - Étel/italMinőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest - Étel/italMinőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest - Étel/italMinőségi Cukrászsütemény - Lehel Csarnok Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval