Mister Söröző - Thököly út Budapest

Mister Söröző - Thököly út BudapestMister Söröző - Thököly út Budapest

2 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
Hotel Freya Zalakaros - Szenior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Senior ajánlat félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?

Mister Söröző - Thököly út Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 408 városban járt márFelfedező - 3054 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37355 feltöltött kép
Jó 2026. október 8.a párjával járt itt
Az imént értékeltem tíz év után újra az egyik újlipótvárosi kocsmát, most nézem, hogy erről is épp tíz éve írtam. Azóta többször is jártam náluk, jellemzően a szomszédba, az Asian Street Food udvarba vittem át sört. Pár napja kifejezetten sörözni ültünk be, örömmel vettem észre, hogy van két gyümölcsös sörük, ami nem volt meg az Untappden.
Jó 2016. augusztus 25.barátokkal járt itt
A minap indult útjára a magyar “kraft” sör, mely abban különül el a kézművesnek nevezett kisüzemitől, hogy a minőség a lényege, nem a multi-függetlenség. A Mister sör nem jobb, nem rosszabb a nagyipari sörnél, bár lehet, hogy ebben nincs kukorica, nem néztem utána.
Mister Söröző - Thököly út Budapest - Külső képMister Söröző - Thököly út Budapest - Külső képMister Söröző - Thököly út Budapest - BelsőMister Söröző - Thököly út Budapest - BelsőMister Söröző - Thököly út Budapest - Étel/ital
Még több kép (2 db) >>