A dekor szuper, a pizza közepes, és elég lassan készült el. A pincérnő először viszonylag jó sebességgel szolgált ki, majd mikor már csak a mi társaságunk maradt, felénk sem nézett vagy másfél órán keresztül, így szomjasan(! ) jöttünk el a helyről. Beszélgetés közben arra lettem figyelmes, hogy dohányfüst szagát érzem.
Mivel már elfogyott az italom, gondoltam lemegyek, érdeklődöm a szag miatt, és rendelek valamit, de sehol senki. Fizetéskor szóvá tettem a ki nem szolgálást és a dohányfüstöt, a pénztárban lévő srác nézett, mint borjú az új kapura. Közben az asztalon hamutartó vagy 10 darab csikkel. Először jártam itt, és valószínűleg utólag.
Jó pár évvel ezelőtt volt itt a Bajcsyn vagy néhány méterrel odébb egy kertészeti szakbolt, annak volt hasonló a kirakata és a színvilága, így több alkalommal is sikerült úgy elsétálni e teaház mellett, hogy nem ismertem fel, itt valami másról van szó. . . Belépve egy elvarázsolt világba csöppen az ember, a földszinti rész is eléggé meseszerű, no de az emelet!
Én ilyet még nem láttam! Kis szobácskák, beugrók, kuckók, mindegyiknek más a hangulata, színvilága, dekorációja (pl. romantikus pink-lila cicákkal és tükrökkel, vadászoknak tollas kalappal és puskával, dzsungel, barlang, indiános. . . ). Eléggé eklektikus, de mindenképpen nagyon egyedi. Volt némi olyan benyomásom is, mintha Kozsó hálószobájában jártunk volna (bár azt csak a bulvársajtóban láttam), egy kicsit már túltengett, legalábbis az én ingerszintemnek a dizájn, de összességében nagyon érdekes élmény volt itt járni, ehhez fogható helyet nem ismerek a városban. A kiszolgálás fiatalos, nagyon kedves és barátságos. Az árak szerintem már-már irreálisan alacsonyak itt a belvárosban, hiszen 1 latte és egy hatalmas adag brownie vaníliafagyival és tejszínhabbal együtt került 800 Ft-ba, persze lehet, hogy ez még csak nyitás utáni bevezető ár volt. Elsősorban romantikus találkozóhelyként és barátnős traccspartik tökéletes helyszíneként tudom elképzelni. Nagyon klassz, egyedi hely!