Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ismételt felfedezés

Mókus Sörkert - Étterem & Terasz BudapestMókus Sörkert - Étterem & Terasz Budapest a térképen

Átlagos 2018. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Naponta járunk el az étterem mellett kutyasétáltatás közben. Feltűnt, hogy image váltás van, mivel molinós plakátok kerültek a kerítésre, új kerti napernyők lettek a teraszon. Ezen felbuzdulva tegnap beültünk kora délutáni étkezésre. Szerencsére volt szabad hely. Viszonylag gyorsan fel is vették a rendelést, ami elég hamar meg is érkezett. Örültünk, hogy az itallapon van barna Krusovice csapolt sör. Ételt is sikerült választani:
csirkefalatkák szezámmagos bundában fűszeres krumplival, házi mártással, valamint rántott sajtot zöldség körettel és majonézzel.
A csirkés étel fantasztikusan nézett ki és ízre is tökéletes volt. A rántott sajtosnál a zöldség köret sajna nem igazán sikerült.
Rendelés elején jeleztük a pincérnek, hogy korlátozott idejű az ott tartózkodásunk, így azt gondoltuk a fizetés is gyorsan fog zajlani. Nem így történt! Fizetéskor jeleztük, hogy bankkártyával rendeznénk a számlát. A pincér ennek nem túlságosan örült, ennek megfelelően több mint 10 perc múlva jött meg a számla. A számlát látva rákérdeztem a molinós plakáton jelzett pénteki akcióra, hogy tartalmazza-e a számla. Kiderült, hogy még nem, majd csak május 25-e után lesz. Hozzáteszem, hogy a plakáton nem volt jelezve dátum vagy az akció kezdete, csak a napokra vonatkozó akció és az időintervallum! Végre tudtunk fizetni, de miután az előzmények alapján nem adtam borravalót, igencsak lefagyott a fizető pincér arcáról az addig sem túlzott mosoly.

Fanyar szájízzel jöttünk el, pedig abban a reményben ültünk be, hogy a megújítás pozitív irányt jelent. Részben sikerült nekik, a személyzet viszont, itt a pincérekre értem, nem a legkedvesebb.

Végső vélemény: Nem lesz újra a törzshelyünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Mókus Sörkert - Étterem & Terasz további értékelései

2018.06.14csoporttal
Egy júniusi szombaton az érettségi találkozónk helyszíne volt az étterem, én korábban nem jártam itt. Az ételválaszték nem túl nagy , de végül is lehet találni rajta egyszerűbb ételeket, hal és vad nincs.Miután kocsival voltam, csak az alkoholmentes sör választékát tudtam tesztelni, az...
2017.07.14barátokkal
Kiváló
Ez a hely minden szempontból pozitív élmény volt: hangulatos kerthelyiség, figyelmes kiszolgálás, finom ételek és italok. A túrógombócuk a legjobb, azt semmiképp se hagyja ki, aki arra jár... A hamburger is finom, bár lehetne kicsit laktatóbb. Összességében nagyon rendben van a hely, biztos...
2017.06.28a párjával
Az étterem Óbudán a Krudy negyedben található ahol a régi Óbuda találkozik a szocialista ipar remek betontengerével.A jelentéktelen szolgáltatóház külsö egy modern hangulatos belsőt takar. A kert helységben a gesztenyefák biztosítják a kellemes klímát még nyáron is. Mi egy forróhétköznapi...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval