Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem aranykanállal a számban születtem

Mon Crémi Kávézó - Corvin Plaza BudapestMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest a térképen

Gyenge 2023. januárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Mon Crémi franciás hangulatú, elegáns kávézó a Corvin Plaza legfelső szintjén, szemben a vendéglátós szigettel. Nem ez az egyetlen egységük, a Lurdy-házban is jelen vannak.
Nagy alapterületen sok asztallal rendelkeznek, meglepett, hogy ennyire kongott az ürességtől, csak egy asztalnál ült egy fiatalokból álló társaság, de mint kiderült, ők valami munka-megbeszélést tartottak ott.
A pultban a hagyományos sütik mellett mutatós, modern, "újragondolt" desszertek is sorakoztak, de igencsak túlárazott volt minden. A süti darabárak 1500-1800 Ft között mozogtak. A teljesen átlagos küllemű macaronok 650 Ft-ba kerültek. Nem egy Michelin csillagos étteremben, egy öt csillagos hotelben vagy egy díjnyertes cukrászdában járunk, hanem csak egy VIII. kerületi plázában. Szóval nem igazán reális.
A pultnál kellett rendelni és fizetni, de utána kihozták a kávét az asztalhoz. Mondjuk, bele is fért a személyzetnek az idejébe.
A pulton szerepelt egy kiírás, miszerint a péksütemények kedvezményesen kaphatóak. Amikor erre rákérdeztem, a lány zavartan gyorsan lekapta a táblát a pultról, és mondta, hogy ja, ez nincs, csak véletlenül kint maradt. A Fogyasztóvédelem "imádja" az efféle bakikat, csak megjegyzem.
Olasz Pascucci kávét főznek. A Cappuccino 890 Ft-ba került, a cheddaros csavart rúd 990 Ft-ba, ami még ráadásul "másnaposnak", szóval kissé megfáradtnak is tűnt. A bolti ár kb. 4-szereséért, de egy hasonszőrű bisztró árának is a duplájáért!
Nekem ez így összességében nagyon lehúzás-szagú volt, így nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:
Fényképek (12)
Mon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - EgyébMon Crémi Kávézó - Corvin Plaza Budapest - Egyéb

Mon Crémi Kávézó - Corvin Plaza további értékelései

2023.06.03egyedül
Valamelyik nap egy nyamvadt ebéd után valami felüdülést keresve átmentem az étkezőszintem ebbe a fagyizóba-kávézóba, és nagyon kellemesen más volt, mint a közevészet nagy, közös vályúja. A lány a pultban nagyon kedves, aranyos volt, sokat mosolyogva szívesen beszélt, hülyéskedtünk, hogy innék is,...
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval