Moncheese Raclette Budapest

12 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Tavaszi feltöltődés
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
Fürdő Hotel Zalakaros - Két éjszakás ajánlat félpanzióval, fürdőbelépővel
Fürdő Hotel Zalakaros
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
89.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Moncheese Raclette Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4146 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115856 feltöltött kép
2022. február 4.egyedül járt itt
Az újlipótvárosi Katona József utca Duna felőli végénél található bisztróban korábban is sajtos ételeket készítettek, de nevet és logót változtattak. Ahogy vissza tudok emlékezni, a beltér viszont nem sokat változott. Az ételek kb.
Moncheese Raclette Budapest - Külső képMoncheese Raclette Budapest - Étel/italMoncheese Raclette Budapest - Étel/italMoncheese Raclette Budapest - Étel/italMoncheese Raclette Budapest - Étlap/itallapMoncheese Raclette Budapest - Étel/italMoncheese Raclette Budapest - BelsőMoncheese Raclette Budapest - BelsőMoncheese Raclette Budapest - BelsőMoncheese Raclette Budapest - Étlap/itallapMoncheese Raclette Budapest - Étlap/itallapMoncheese Raclette Budapest - Étel/ital
Még több kép (9 db) >>