Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebéd helyett mentőötlet

Mr. & Mrs. Béry BudapestMr. & Mrs. Béry Budapest a térképen

Átlagos 2023. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Új nyitású, családi vállalkozásban üzemeltetett kis bisztró, kávézó a XIII. kerület újlipótvárosi részében. Még keresi a hely az egyedi arculatát, legalábbis én úgy látom, hogy még nem sikerült olyan egyedi színt, jellegzetességet találniuk, ami kiemelhetné őket a környék számtalan hasonló vendéglátó egysége közül.
Péksüteményekből, sósból és édesből is többfélét tartanak, melyek árban a felsőbb, prémium kategóriába tartoznak a többségében 1000 Ft feletti árazásukkal. Pl. egy pogácsa 820 Ft-ért szerintem egy kissé meredek, még ezen a környéken is.

Sonkás paradicsomos galette-et (1570 Ft), lemon tarte-ot, azaz francia citromtortát (1090 Ft) és egy lattét (990 Ft) fogyasztottam náluk ebéd gyanánt (mert ahová eredetileg terveztem menni, az a netes információkkal ellentétben zárva volt), hát, nem laktam jól tőle, miközben elég sok kalóriát sikerült bevinni a szervezetbe. A benti részben 3 kis asztal van, melyek közül az egyiket a személyzet ismerőse vagy partnere foglalta el, szóval nem egy fogyasztó vendég. Ízre nem volt rossz, de nem is kiemelkedő. Így én az ablakban egy igencsak kényelmetlen, szűkös helyen tudtam csak leülni, ahol el sem fértek a tányérok és a csésze.

Az eső miatt a kinti nyitott terasz ottjártamkor nem merült fel opcióként, de egyébként ott van több, további ülőhely.
A névválasztást nem tartom szerencsésnek, de ez legyen az én személyes véleményem, ettől még lehetne a hely jó/jobb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (17)
Mr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - BelsőMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Külső képMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - BelsőMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - MosdóMr. & Mrs. Béry Budapest - MosdóMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/italMr. & Mrs. Béry Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
57.979 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval