2026. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. március 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Elhatároztam, hogy végre elmegyek valahová és megkóstolom a híres pho levest, amiről annyi felhasználó írt itt már. Az Ms Asia vonzó helynek tűnt erre a kísérletre. Mi is lehet az az Ms? Az utóbbi időben megszaporodtak az ilyen fura rövidítésekkel kezdődő vietnami éttermek, hát talán valami távolkeleti dolog... vagy az, hogy nők? Az utóbbira tippelek, akiket bent láttam, mind nő volt, és hát bizonytalan, hogy asszony vagy lány. Talán ezért. A pultban nagyon helyes és magyarul elég jól beszélő nő fogad, a többi alkalmazott, akik felszolgálnak, azok nem beszélnek magyarul. De szót lehet velük érteni. Nyócker-koma két asztallal odébb úgy ért szót, hogy egyre hangosabban mondja magyarul, amit akar, hogy nem két kólát kér, hanem egyet meg egy citromos teát. Szegény lány próbál valamit kihámozni ebből, a magyar jólnevelt meg utána kiabál, hogy "nem tudom, hogy mit lehet ezen nem érteni!" Na, de hát így zajlanak a nagyvárosi mindennapok, 2026, Közép-Európa. Én phot kértem marhahússal, kisadagot, meg utána egy rákos pad thait. Ez az étterem is vegyes ázsiai, mindent kínálnak a térségéből, ami népszerű itt. A pho eléggé közepes alkotás nem lehet mindenhol egyformán jó ezek szerint. Az bosszantott, hogy a második fogást kihozták a leves felénél, erre csak nehezen tudom rászoktatni a vietnami éttermeket, hogy ne tegyék. Ez a fogás is átlagos volt, abszolút közepes. Az étterem tehát közepes lenne, vagy egy kicsivel jobb, de első találkozásra felkerekített négyes, a jóindulat és a megelőlegezett bizalom jegyében.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()