Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pite ajándékba

My Sweet Bakery BudapestMy Sweet Bakery Budapest a térképen

Kiváló 2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátságos, enyhén vintage stílusú kávézó a Nagykörúton, a Nyugati tér közelében. Évekkel ezelőtt, a nyitásukat követően jártam már itt, de arról nem született értékelés, "kor-dokumentálás". Azóta a belső tér bővült, befelé, a ház belső udvara felé bővültek, több asztaluk lett, a kiülős teraszt pedig kis kerítéssel vették körbe, így szeparálva a nagykörúti járdától. Itt a járdára kitelepülés nem zavaró, mivel az elég széles, és érdekes módon a Nagykörúton a gyalogos forgalom valamiért inkább a szemben lévő páros oldalra koncentrálódik, nem ide.
A nyitva tartásuk a korán kelőkhöz igazodik, viszont cserébe korábban is zárnak. Aktuális nyitva tartásuk (nyáron) reggel 7 órától délután 5-ig tart.
Reggel olyan akciót kínálnak, hogy bármilyen kávé - akár helyben, akár elvitelre - mellé egy pitét adnak ajándékba. Bár ott helyben is szívesen leültem volna reggelizni, de idő hiányában ezúttal elvitelre kellett kérnem. A latte bársonyos, kellemes, szerencsére nem volt tűzforró (790 Ft/ 3 dl). Ajándékként egy csokis-túrós pitét választottam, ami nem sokkal korábban jött ki a sütőből (normál ára 450 Ft), valamint választottam még egy nagyon jópofa diós kosárkát (300 Ft). Szembetűnő volt, hogy a sajtos-sós rúdon, kakaós csigán és a croissant-on kívül olyan egyedi péksüteményeket is kínálnak, amelyeket máshol nem láttam. Kiderült, hogy a tulajdonosnak van egy sütödéje Kőbányán, ott készülnek ezek is. A My Sweet Bakery-n kívül nincs más vendéglátó egységük, viszont szállítanak több étterembe, pl. a Leroy-t említette a kiszolgáló fiatal hölgy.
Délidőben laza ebédmenüket is kapni, szendvicsek, saláták, ínyenc tál sajttal-sonkával-felvágottal. 1-1 teljes kiőrlésű, illetve cukormentes péksüteményt is tartanak.
Összességében, kellemes légkörű, szimpatikus, csinos hely, finomságokkal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
My Sweet Bakery Budapest - Külső képMy Sweet Bakery Budapest - Külső képMy Sweet Bakery Budapest - Étel/italMy Sweet Bakery Budapest - Étel/italMy Sweet Bakery Budapest - Étel/italMy Sweet Bakery Budapest - BelsőMy Sweet Bakery Budapest - Étel/italMy Sweet Bakery Budapest - BelsőMy Sweet Bakery Budapest - Étel/italMy Sweet Bakery Budapest - BelsőMy Sweet Bakery Budapest - Étel/italMy Sweet Bakery Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval