Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy sör nem sör

Na, ez az! - Bajor Sör Shop BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest a térképen

Kiváló 2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyári baráti esténket itt zártuk. a Lövőház utcában többvendéglátó egységben jártunk már, aztán igazából már indultunk hazafelé, de ide még benéztünk, csupán az érdeklődés kedvéért. Bár a kiírásban "shop", azaz bolt szerepel, s igaz is, hogy itt sört (is) lehet venni, de egyúttal ez egy bajos söröző is. Szóval lehet helyben is inni, egyrészt a teraszon, de akár a belső részben is, bár ez egy kicsit kaotikus volt. Az amúgy sem nagy vendégtérből jelentős részt kanyarítottak ki az itt felpakolt hordók, amelyeken a Hofbrauhaus Traunstein felirattal. Ez a délelet-bajorországi sörfőzde több mint 400 éve, pontosan 1612 óta működik, és manapság évente 100ezer hektoliter sört főznek. Az ő söreiket lehet csapoltan vagy üvegesben elvitelre vásárolni. A korsó 1400 Ft-ba került. Pils, világos, sötét, búzasör, sötét búzasör, Radler is szerepel a szortimentben.
Az üveges sörök egységesen 1000 Ft-ba kerültek + 100 Ft üvegbetét.
A pult feletti polcon gyorsan kiszúrtuk azt a figyelemreméltó rum, gin és a whisky kínálatot, ami ott sorakozott. A Smokehead és a Scallywag skót whisky-ket az üvegek külleme alapján választottuk, de nem okoztak csalódást, sőt, nagyon is kiemelkedő színvonalat képviseltek.
Étel nem sok van, de ami igen, az abszolút bajor kötődésű. Bajor perec 650 Ft, bajor kolbász adag, kenyérrel, mustárral 2000 Ft, Leberkase 1700 Ft.
Mosdóból csak 1 db van, szóval koedukált.
Nagyon jó estzáró élmény volt a Bajor sörház, jó volt itt lenni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (20)
Na, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - MosdóNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - EgyébNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - BelsőNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Külső képNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Külső képNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - BelsőNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étlap/itallapNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - BelsőNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - EgyébNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - BelsőNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/italNa, ez az! - Bajor Sör Shop Budapest - Étel/ital

Na, ez az! - Bajor Sör Shop további értékelései

2023.01.10barátokkal
Kiváló
A Na Ez Az! Bajor sörshopot tavaly fedeztem fel a Gourmet fesztivál nyitónapján. Nem sokkal korábban nyitották meg a boltot, mely egyben söröző is. Ők importálják a Traunstein bajor privatbrauerei söreit, melyek kiválóak, eddig megkóstoltam közülük tán fél tucatot. Merthogy azóta kétszer is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval