Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Úgy tartja magát ez a kínai, mint a nagy fal, találó név

Nagy Fal Kínai Büfé BudapestNagy Fal Kínai Büfé Budapest a térképen

Átlagos 2019. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. december 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több, mint 10 éve folyamatosan, gyakorlatilag változatlanul működő kínai étterem a Kossuth tér és a Szabadság tér közelében, talán ezen idő alatt 1-2-szer kifestettek, egyéb változás nem történt.
Önkiszolgáló rendszerben a szokványos kínai szójaszószos főételek közül lehet választani. A csípős káposztából sem kis adagot, sem kis ízelítőt nem lehet kérni az étel mellé, de egy teljes adag borzasztóan sok lett volna így lemondtam inkább róla. Árban valamivel átlag feletti, valószínűleg az 5. kerületi elhelyezkedés miatt. A húsos főételek körettel - csak zöldséges rizs és nem autentikus pirított burgonya volt - kb. 1500 Ft-ba kerülnek, a kis adag főétel rizzsel 970 Ft volt. Fura módon a pálcikáért 30 Ft-ot kell fizetni, a hagyományos európai evőeszköz ingyen van, és legalább nem műanyag.
Zöldséges csirkét kértem, amiben az apró sült csirkemell csíkok mellett cukkini, sárgarépa, paprika volt. A zöldséges rizsben igen kevés a zöldség, a rizs pedig nem tradicionális kínai, hanem szárazabb, gurulósabb, nem tapad, ami a pálcikával való evésnél elég nagy hátrányt jelent. Ez nem az az étterem, ahová kínaiak is járnának, az biztos!
Eléggé kihalt, csendes és hideg volt szombaton, hétköznap ebédidőben azonban a környéken lakók közül sokan kijárnak, én is többször ettem itt még az előző munkahelyemről a kollégákkal.
Az étterem tisztasága rendben van, a tálcákat étkezés után közös tárolón kell gyűjteni, a mosdó azonban avítt és rossz szagú, gyenge tisztaságú.
Vettem még egy mexikói mangós italt is (450 Ft, 0,5 l), aminek Kínához nem sok köze van, ellenben finom volt.
Teljesen érzelemmentes, minden kommunikációt nélkülöző, érdektelen kiszolgálás egy kínai nő személyében.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (16)
Nagy Fal Kínai Büfé Budapest - Külső képNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étlap/itallapNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étel/italNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étel/italNagy Fal Kínai Büfé Budapest - BelsőNagy Fal Kínai Büfé Budapest - BelsőNagy Fal Kínai Büfé Budapest - BelsőNagy Fal Kínai Büfé Budapest - BelsőNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étel/italNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étel/italNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étel/italNagy Fal Kínai Büfé Budapest - BelsőNagy Fal Kínai Büfé Budapest - MosdóNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Külső képNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Étlap/itallapNagy Fal Kínai Büfé Budapest - Belső

Nagy Fal Kínai Büfé további értékelései

2020.10.13egyedül
Átlagos
Egyik nap betértem ebédelni az étterembe, nagyon nem dicsérték a kollégáim, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér. A beltér a szokásos kínai gyorséttermes, a belvárosi miliő sem inspirálta az üzemeltetőt igényesebb megjelenésre. A kínálat nehezen áttekinthető, a szenvtelen kiszolgálók sem...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Nyárindító wellness pihenés
Nyárindító wellness pihenés
05.31-06.21.
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval