2025. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 24.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már tavaly nyáron kinéztük ezt a helyet a Rómain sétálgatás során, eldöntöttük, hogy ide el kéne majd jönni, így meg is tettük. Elsősorban a kerthelyiség ragadta meg a figyelmünket, ez már az utcáról is nagyon tetszett nekünk, így nem is volt kérdéses, hogy itt foglaljunk helyet, a kis tó mellett, amelyben aranyhalak is vannak. Egyébként közelebbről megnézve a részleteket, itt-ott egy kicsit már avítt, megkopóban lévő a hely, de így is szerethető. A beltér rusztikus, régi bútorokkal és sok-sok emléktárggyal. Alkalmanként élő cigányzenét játszanak a kertben. Az étlap rövid, mindössze 3 lapos, van benne pár magyaros étel, valamint nemzetközi street food, nincs túlbonyolítva.
A gulyásleves bográcsban érkezett, gazdagon, sok hússal, vastag lével, friss kovászos kenyérrel (2890 Ft), Erős Pistával. A pulled pork wrap is jó fűszerezésű, BBQ szószos volt, az is ízlett (3390 Ft), több zöldséget vagy köretet azért elbírt volna, mert így elég töménynek éreztem. Az italkínálat alapvetően nagyüzemi mainstream. Heineken sört csapolnak, nem olcsón (1590 Ft), a kis üveges Pepsi Max 890 Ft. Panyolai pálinkákat tartanak, birset és fekete cseresznyét ittunk (1890 Ft). A kötelező szervizdíj 15%, ez egyértelműen túlzó itt egy külső kerületben.
Elviteles ételkiszállítás is van náluk, valamint nyáron a pavilonban az utcáról lehet palacsintát, lángost, üdítőt venni. Összességében erős 4 pont.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Nánási Étterem további értékelései
2024.04.24kollégákkal
![]()
Baráti találkozás színhelyének valasztottuk,mert nagyon jó ételek vannak. Most sem okozott csalódás. Kedves,barátságos , gyors kiszolgálás. Jó adagok,finom ízek.
Ensana Thermal Aqua Hévíz
279.720 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással