2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. június 2.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyi lakosok körében népszerű, házias ételeket kínáló vendéglő a XVI. kerületben, a Mátyásföld, Repülőtér HÉV- és buszmegállónál, közvetlenül a főút mellett. A földszintes épület a benti részben különteremmel, továbbá a járdára kitelepült kis terasszal is rendelkezik. A beltérben meleg volt, a klíma nem volt bekapcsolva. Elég sok asztaluk van, nagyobb társaságok befogadására is alkalmas. A berendezés egyszerű, funkcionális, 80-90-es évek stílusú bútorzattal.
Kínálnak többféle ebédmenüt, a napi ajánlat 1990 Ft, ami a táblán olvasható, valamint a napi kínálat is ott látható. Alapvetően hagyományos magyaros konyhát visznek. 6 leves (1190-3890 Ft), roston sültek, frissensültek, pörköltek, halételek, desszertek. A főételek árai jellemzően 3000 Ft alatt alakulnak, de ebben nincs benne a köret. Az én választásom cigánypecsenye lett (2790 Ft), egy szelet vékonyra klopfolt hús, jó fokhagymásan, valamint kis adag petrezselyme burgonya (553 Ft). A köretekből a kis adagot 70%-os áron számolják fel. Kötelező szervizdíj nincs. A káposztasaláta (790 Ft) nekem kifejezetten nem ízlett. Ez nem helyben készült, hanem valahonnan készen rendelik. Korrekt volt, hogy a salátát amit eképpen nem ettem meg, nem számolták fel. Szerettem volna vizet - sima csapvizet, egy pohárral - kérni, de nem kaptam, helyette a hűtőpult felé mutattak, hogy onnan tudok venni italt. Az 5 dl-es Cola italok ára 590 Ft + 50 Ft betétdíj.
Nincs kötelező szervizdíj. Ár-érték arányt, valamint a mennyiséget is figyelembe véve számomra ez egy 3 pontos élmény volt, de azért ajánlottra tettem.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Nándi Konyhája további értékelései
2021.04.26egyedül
![]()
Nem olyan rég költöztem a XVI. kerületbe. Nem messze tőlünk található a hely. Többször jártam arra, de mivel zárás volt, nem mentem be. Két hete bementem, igaz csak elviteles kiszolgálás volt, de nem csalódtam. Az étel mennyisége, minősége kitünő. Két napja rendeltem egy két személyes tálat,...
Vital Hotel Nautis Gárdony
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa