Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Naplás-tó partján

Nap-Plázs BudapestNap-Plázs Budapest a térképen

2022. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2022. július 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Afféle "strandbüfé" a Naplás-tó partján. Persze csak idézőjelesen, hiszen ez a tó nem fürdőzésre van kitalálva, bár legnagyobb meglepetésemre egy középkorú férfi ledobta a trikóját a fűre, és sortban bevetődött a tóba, úszott egyet.
A büfében a gyerekek kedvencei kaphatóak, jégkása (hirtelenzöld kivi és élénkpiros málna / 250 Ft/dl), gofri 600-990 Ft, mindenféle feltéttel, tejszínhabbal, csokiöntettel, Nutellával, pudinggal; fagylalt. Némely fagylaltíz elég meredek volt, például a Peppa kedvence (vattacukor, színes cukorka szórással), Hupikék - szó szerint, de volt szolidabb sárgadinnye, csokoládé, vanília, pisztácia, tejkaramella. Mentes ízeket nem láttam. Hot dog 500 Ft-ért, pirított hagymával 800 Ft, hogy valami tartalmasabb ételt is említsek a sok kalóriabombán túl.

Ha már színek tobzódása, én az új pink-magenta színű, gyümölcsös Fantát választottam. Elvileg erdei gyümölcs íze lenne, valójában olyan, mint egy energiaital, édesítőszerrel készül, de túl édes. Gyümölcsöt nyilván csak nyomokban tartalmaz. (400 Ft/5 dl)
A büfének kiülős terasza van, kiszolgálás és fizetés a pultnál. Népszerű hely, hétvégén sorban állás és tömeg megszokott jelenség. Kutyabarát a hely.

A tóban egyébként a halak és a rengeteg kacsa mellett mocsári teknősök is vannak. Egy kisfiú hálóval egyet véletlenül ki is halászott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Nap-Plázs Budapest - EgyébNap-Plázs Budapest - EgyébNap-Plázs Budapest - EgyébNap-Plázs Budapest - EgyébNap-Plázs Budapest - EgyébNap-Plázs Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
99.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Vigyázz, kész, Balaton
Vigyázz, kész, Balaton
05.20-06.14.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
99.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval