Megszégyenülve kullogtunk el.

Négy Muskétás Étterem-Söröző BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző Budapest a térképen

Szörnyű 2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. május 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ehhez az étteremhez fűződik életem legszörnyűbb éttermi "élménye".

Nagybátyám meghívására mentünk, aki meg akarta mutatni nekünk a helyet, mert korábban sokat kajált ott a haverjaival, és állítólag nagyon finom ételek vannak (nekünk erről az alábbiak miatt sajnos nem sikerült meggyőződni, azóta meg nem volt kedvem ide visszamenni).

Valamit elcseszhettek a foglalással (vagy egyszerűen csak mohók voltak, és nem volt szívük egy nagyobb társaság foglalását visszautasítani), mert nyolc fős társaságunkat a foglalás ellenére az egyik helyiség közepére, konkrétan a pincérek/vendégek által használt út közepére ültették le.

Látható volt, hogy ha mi ott ülünk, a belső asztalokhoz a vendégek és a pincérek nem fognak tudni bemenni, amikor ezt jeleztem nagybátyámnak, közölte, őt nem érdekli, biztosan megoldják valahogy, ha ide ültettek minket.

No, úgy kívánták megoldani, hogy a pincér nagybátyámat és a másik azon az oldalon ülő családtagot arra jövetelekor fel akarta állítani, hogy neki most be kellene oda menni felszolgálni. Nagybátyám meg közölte, hogy azt ugye nem gondolják komolyan, hogy az étkezés alatt majd 2-300-szor fel fognak állni a ki-be járkálás miatt.

No végül is már rohadtuk kínos, beszólogatástól sem mentes helyzet alakult ki (a belső asztalnál ülők nekünk rótták fel, hogy a pincér nem tud bemenni hozzájuk a rendelésükkel), végül is mi álltunk fel (még a rendelés megérkezése előtt) és kullogtunk ki szinte megszégyenülve az étteremből, mert látható volt, hogy tarthatatlan a helyzet.

De úgy gondolom, nem nekünk kellett volna szégyellnünk magunkat, hanem aki miatt ez a helyzet kialakult!

Lehet, hogy egyébként egy jó helyről van szó, és igazságtalannak tűnik a "szörnyű" értékelésem (ezt eddig nem is használtam), de még így, több hónap távlatából is csak ez a szó jut eszembe arra, amit akkor ebben az étteremben családunk átélt!
Hangulat:Szörnyű

Négy Muskétás Étterem-Söröző további értékelései

2025.09.21barátokkal
Helyszín a XI. kerület, évek óta működő magyaros vendéglő kerthelyiséggel. Sok értékelés készült, 4 pont feletti átlaggal, megérdemel egy próbát, gondoltuk. Rosszul gondoltuk.... A nyári napsütéses időjárás miatt a légkondicionálás nélküli belső teret elvetettük. A beltér magyaros berendezésű,...
2025.09.20egyedül
Úgy tűnik, ez nekem ARC-hoz kötődik, olvasom itt a két évvel elelőttit és akkor is... nem volt szándékos, de így jött ki. Tehát plakátos parki séta előtt betértem enni, nem bántam meg, jó volt. Belső térbe ültem, volt hely a boxokban, az az ára, hogy a sok nyugdíjas néni meg bácsi ott vonul el...
2025.06.01a párjával
Barátaink hívtak meg az étterembe, ami 1994-ben épült. Stílusa is a 80-as 90-es éveket idézi,a ma divatos éttermektől jelentősen eltér. A pincér is régi módi, mogorva úriember, alapvetően megfelelően kiszolgált minket, de szívélyességnek nyoma sem volt. Májgombóc levest, és nílusi sügért ettem,...
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Hétvégi Kikapcsolódás Zalaegerszegen
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
76.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Hotel Forrás Zalakaros - Karácsony és Téli szünet Zalakaroson korlátlan belépővel a Zalakarosi Fürdőbe
Hotel Forrás Zalakaros
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Aranyparti varázslat