Jó 2025. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. június 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátaink hívtak meg az étterembe, ami 1994-ben épült. Stílusa is a 80-as 90-es éveket idézi,a ma divatos éttermektől jelentősen eltér. A pincér is régi módi, mogorva úriember, alapvetően megfelelően kiszolgált minket, de szívélyességnek nyoma sem volt. Májgombóc levest, és nílusi sügért ettem, az ételek jól sikerültek, a társaság többi tagja is elégedett volt, különösen a hagymás rostélyos nézett ki nagyon jól. A belvárosi szinthez képest az árak nagyon barátiak, aki egy jót akar enni elfogadható áron, az itt megteheti, nagyon felvágni a hellyel a megjelenése miatt nem lehet. A sörválaszték bőséges, tízegynéhány év után ittam Radebergert. Összességében kellemes esténk volt.
Ismét kissé romlott a hely, de még mindig negéri. A borjúláb, a specialitásuk frissnek érződik. Ritkán kissé nem annyira átsült. A házi boruk isteni és olcsónak számít. Viszont van olyan étel, amit mikrón melegítenek...
Az ARC-ra mentem a Bikás parkba, mától van, és éppen alkalmas volt előtte beugrani ide egy ebédre. Ma is népszerű, úgy látszik, pincér kijött elém köszöni, meg, hogy mit szeretnék, mondtam, enni, nos van kint is, bent is, korlátozott mértékben, sok asztal foglalt. Ez jót jelent, akkor jó a hely....
A 2 évvel ezelőttihez képest az étel mennyisége a felére csökkent, az ára viszont a duplája lett azóta. A híres rántott borjúlábuk 2 db ujjnyi vastag csík bepanírozva, amiből csak a panírt érezted mert annyira keskeny volt benne a hús 4700-ért. A körete sótlan, félig megfőtt krumpli volt...