Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fura, de tetszett

Nemdebár BudapestNemdebár Budapest a térképen

Kiváló 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Széll Kálmán tér északnyugati sarkában véletlenül botlottam bele ebbe az avantgárd hangulatú, bohókás bárba. Az első gyengén próbálkozó napsugarak máris odacsalogattak pár embert a járdára telepített kiülős teraszra. A hely neve kívülről nem látszik, legalábbis én nem láttam feliratot, ahogy nyitva tartás táblát sem.
A pultban fogszabályzós fiatal lány, fura, igen egyedi ruhában. Izgalmas, alternatív zene szólt, egy kicsit hangosan, ez már nem enyhe zenei aláfestés, de nem zavart senkit, engem sem, nekem kifejezetten tetszett, gondolom, neki is, így zenehallgatással szórakoztatta magát.
A pultra véletlenszerűen lehajított itallapról sikerült beazonosítani, hogy akkor ez volna a Nemdebár, hallottam már róla, de pontosan nem tudtam, hogy itt van.
A Maromas márkanevű kávé elég botrányos, de megittam és túléltem, és még szódavizet is kaptam mellé. Az eszpresszó 350 Ft-ba került, nem sok, de őszintén nem is ért többet.
A benti rész eklektikus, romkocsma hangulatú, mindenhonnan összevadászott - bolhapiac, lomi, stb. - bútorok zavaros, de összességében mégis számomra kellemes hangulatot adtak. Elég sok ülőhely van, sőt a hátsó falnál még egy franciaágy is. Este sokáig nyitva vannak, bőven belenyúlva az éjszakába. Hétköznapokon éjfélig, hétvégén 2-ig, akár 4-is is forgalomtól függően. A nyitási időpont viszont hektikus. Lehet dél vagy délután 3-4 óra is.
Az italkínálat alapvetően kommersz, barátságos árfekvésben. A legolcsóbb bor decije 250 Ft (Baron Szekszárdi olaszrizling), hát nem egy csúcskategória. 6 féle háziszörpöt ihatunk 100 Ft-os deciáron, a szénsavas üdítők is ennyibe kerülnek, nem kérdéses, hogy százszor inkább a szörpre teszem le a voksomat.
A sörök között első sorban a helyi Nemdesör, amiről nem tudok többet, de ez a legolcsóbb. A kézműves sörök közül üveges Horizontot tartanak, mikor melyiket.
Minimális ételkínálat: retró melegszendvics és bolti ropi.
Nekem a hangulat miatt bejött a hely, elképzelhető, hogy még benézek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Nemdebár Budapest - MosdóNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - Étel/italNemdebár Budapest - Étel/italNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - Külső képNemdebár Budapest - Étlap/itallapNemdebár Budapest - Étlap/itallapNemdebár Budapest - Étlap/itallapNemdebár Budapest - BelsőNemdebár Budapest - Belső

Nemdebár további értékelései

2015.07.14barátokkal
Gyenge
A Nemdebár számunkra horrorisztikus élmény volt, de hát így jár az, aki olyan szubkultúrába üti az orrát, mely nem neki való. A zene iszonyúan hangos és borzalmas, a beltér meglehetősen hangulattalan, érdektelen, személytelen, szocreál poharakat használnak, a csaposnak fogalma sincs, hogy a ház...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval