Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ülj le bármelyik asztalnál

Nine Tables - Corvin BudapestNine Tables - Corvin Budapest a térképen

2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Corvin sétányon a Salaam Bombay indiai étterem helyén nyitott meg a 9 Asztal névre hallgató latin bár és étterem. Megszámoltam, valóban kilenc asztaluk van, eltérő méretben és formában. A berendezés színes, gazdagon dekorált, találni jó pár vidám koponyát is, mint díszítőelemet, a mexikóiak is igen kedvelik ezt a motívumot, példaképpen a tequilás üvegeken is vissza-visszaköszön.
Fura volt, hogy a hangfalakból táncos latin dalok szóltak, meglehetősen hangosan, miközben a tévében párhuzamosan az elmúlt évtized amerikai megasztárjainak videoklipjei mentek, lenémítva.
Ebédidőben kínálnak két fogásos ebédmenüt, ami nem választható, egy leves és egy főétel, mindez 1590 Ft-ért nem tartozik éppen a legolcsóbb ebédek közé, de kíváncsiságból kipróbáltam. A menüben jobbára jól ismert magyaros fogások szerepelnek. Ottjártamkor gombaleves és bácskai rizseshús kovászos uborkával. Eléggé fűszeresen, kicsit csípősen főznek, azt meg kell hagyni, az adag megfelelő méretű, én a főételt nem is bírtam megenni. A leves csészényi adag.
Egyebekben a normál étlap árai meglehetősen drágák, mondhatni túlárazottak. Az egész személyzet nagyon fiatalokból áll, beleértve a nyitott konyhában dolgozó szakácsokat.
Esténként latin esteket tartanak.
Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Nine Tables - Corvin Budapest - EgyébNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - Étel/italNine Tables - Corvin Budapest - Étel/italNine Tables - Corvin Budapest - Étel/italNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - BelsőNine Tables - Corvin Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste - Pünkösd Szelestén
Pünkösd Szelestén
05.17-21.
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste
147.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval