Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Luxus koktélok a Bazilikánál

NOA Mixology BudapestNOA Mixology Budapest a térképen

Átlagos 2023. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. január 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Luxus kategóriás koktélbár a belváros szívében a Bazilika előtti téren, amely 2022 őszén nyitott meg. A teraszról fullos panoráma nyílik a csodálatos Bazilika épületére. A furcsa hozzáállású pincérhölgy érkezésünkkor kerek perec közölte, hogy csak a teraszon ülhetünk le, nem mintha bent telt ház lett volna, talán csak 2 asztalnál ültek. Mindegy, szép volt az idő, naplemente környékén, és így gyönyörködhettünk a pazar környezetben, amit Budapesten élőként sem lehet megunni.
Azért a mosdóra menet volt alkalmam látni a belső teret, amely igazi francia hangulatú luxus környezet, kék puha bársony kárpitok és sok-sok arany, valamint egy teljes növényfal NOA felirattal. A méretes bárpult magenta fényárban úszott.
Az itallap sötétkék bársony borítással érkezett, igényes kiadás, jó volt lapozgatni. Nehéz volt választani az igen bőséges koktél kínálatból, amelyről egyébként megtudtuk, hogy szezonálisan, kb. negyedévente megújítják, frissítik. A kb. 50 koktél mellett még számtalan további ital volt a további oldalakon, de azok között annyira nem merültünk el. Ételeket nem láttam. Az árak abszolút felső kategóriások, 4000-6500 Ft között. Egyik választásunk a Secret of Fiji (5000 Ft) - ananász rum, banán rum, ananász és banán, egy nagyon kellemes, csajos, nyárias, egzotikus tengerpartot idéző koktél, illetve még egy 4 db-os shot-ot kértünk, Kamikaze Passionfruit - passiógyümölcsös ízzel (6500 Ft). A szervizdíj kirívóan magas, 15%.
A poharak is nagyon szépek, egyediek voltak, a shot-ok pedig hangulatos füstfelhőbe burkolózva érkeztek.
A női WC-ben az ülőke nem illeszkedett a csészére, ez azért negatívumként említendő egy ilyen kaliberű helyen.
Nem lesz törzshely, de egyszer mindenképpen érdemes volt kipróbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:
Fényképek (21)
NOA Mixology Budapest - Étlap/itallapNOA Mixology Budapest - Étlap/itallapNOA Mixology Budapest - Étlap/itallapNOA Mixology Budapest - Étel/italNOA Mixology Budapest - Étel/italNOA Mixology Budapest - Étel/italNOA Mixology Budapest - Étel/italNOA Mixology Budapest - Étel/italNOA Mixology Budapest - BelsőNOA Mixology Budapest - MosdóNOA Mixology Budapest - MosdóNOA Mixology Budapest - BelsőNOA Mixology Budapest - BelsőNOA Mixology Budapest - BelsőNOA Mixology Budapest - EgyébNOA Mixology Budapest - Külső képNOA Mixology Budapest - Külső képNOA Mixology Budapest - Étlap/itallapNOA Mixology Budapest - Étlap/itallapNOA Mixology Budapest - Étlap/itallapNOA Mixology Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval