Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kisbisztró némi bohémséggel

Noam's Bistro BudapestNoam's Bistro Budapest a térképen

2023. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kellemes ki kávézó terasszal a Vérhalom tér közelében, a kereszteződésben. Emlékeim szerint régebben is működött itt kávézó ugyanebben a kis sátortetős nyaralót idéző épületben, de más néven, jártunk is itt többször is, amikor a gyerekekkel a Vérhalom téri játszótéren voltunk. A név talán a tulajdonos hölgy keresztnevére - Noémi - utalhat.
A kávé finom, de a legkiválóbb kategóriát nálam nem ütötte meg, a Cortado azonban 500 Ft-ért 2023-ban kifejezetten kedvező árat képvisel. Tetszettek a prémium kategóriás organikus teák a Julius Meinl-től, gyömbéres citrom, kerti szamóca és rebarbara, fissítő menta, vadcseresznye is szerepel az ízek között. Ételek terén többféle croissant-t ehetünk az italok mellé, komolyabbak a reggeli brunch fogások, érdekesség az izraeli reggeli (3990 Ft) és a shakshuka. Néhány alkoholos italt is kínálnak, pezsgőt, 3 féle üveges sört, fröccsöt.
Hétköznapokon 2 és 3 fogásos ebédmenüt kínálnak (2290 Ft/ 2790 Ft), melyet előzetesen telefonon le lehet foglalni, ha biztosra akarunk menni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Noam's Bistro Budapest - Külső képNoam's Bistro Budapest - BelsőNoam's Bistro Budapest - Étel/italNoam's Bistro Budapest - Étel/italNoam's Bistro Budapest - Étlap/itallapNoam's Bistro Budapest - BelsőNoam's Bistro Budapest - Étel/italNoam's Bistro Budapest - Étel/italNoam's Bistro Budapest - Külső képNoam's Bistro Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval