Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kényszerhelyzetben! I8

Nótafa Vendéglő BudapestNótafa Vendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2017. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. november 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon kellemetlen volt, hogy nem fizethettem bankkártyával. 13000-es számla mellett 700 forint borravaló szerintem tisztességes. Ezért a pincér megkérdezhette volna, hogy nem adtam-e véletlenül többet egy ezressel?! Mert sajnos így történt.
Szerintem az árak nagyon magasak. Máshol 30%-al kevesebbet fizettünk, hasonló adagok és minőség mellett. A mennyiséggel persze itt sem volt gond. Az kiváló! A babgulyás pedig egészen fantasztikus volt. Sajnos az étlapról nem derül ki pontosan, hogy melyik ételhez jár köret és melyikhez nem.
A számlából nem derült ki, hogy miért mennyit fizettünk. Csak gyűjtők és összegek szerepeltek. A rendelésnél felírt cédulát azért megkaptuk, de így sem azonosítható a szàmla (nyugta). Bár a pénzügyi szabályoknak biztosan megfelelt. Néhány étel ára ráadásul összevonva szerepelt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:

Nótafa Vendéglő további értékelései

2024.04.27a párjával
Szörnyű
Nem ajanlom senkinek! Szörnyü a hely. 25-ken vacsoraztunk a páromal. Magyaros kaját szerettem volna enni. Ehetettlen volt a marhapörkölt és a holsten szelet. A számlát kézel irott papirdarabkára kaptuk.Soha többet nem jövünk.
2023.07.23barátokkal
Átlagos
Ismerős ajánlására látogattuk meg a helyet. Elmondás szerint csúcsszuper, hangulatos, nagyonnagyon... Az elmondásból a hangulat valóban meg volt. Kis, eldugott étterem, ahol érdekes módon valahol a Diósárok környékén éreztem magam a budai hegységben. Nagyon jó a kerthelyiség, de a beígért...
2022.08.12a párjával
Átlagos
Már jártunk itt régebben és nagyon elégedettek voltunk. Most alapvetően két problémánk volt. Az étterem árai aránytalanul magasak lettek. A felszolgált ételek nem voltak sem rosszak, de különösebben jók sem. Közepesek és frissensültekhez képest kicsit langyosak. Más minden rendben volt, de ezt a...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
68.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
73.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval