Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A tészta, ami vékonyan tart

Nudli Tésztakantin BudapestNudli Tésztakantin Budapest a térképen

2021. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gerendai Károly, hazai "gasztropápa" és Jókuti András közös szerzeménye, melyet "tésztakantin"-nak neveztek el, bármit is jelentsen ez. Az étlapon mindenféle hazai tradicionális ízeket és hangulatokat megidéző tésztaételek szerepelnek. A hely önkiszolgáló kifőzde jellegű. rendelés és fizetés a pultnál történik, de ehhez képest drága. Meg ahhoz képest is, hogy a tészták általában egy étterem legolcsóbb ételei közé tartoznak.
Persze nyilván nem mindegy, mit tesznek a tésztára vagy a tészta mellé.
Bár a többfelé olvasható marketing kampányos ajánlókban kiemelten hirdették, hogy "baráti áron" kínálják az ételeket, én ezt nem tudom megerősíteni.
Lecsós galuska 2490 Ft, káposztás vagy krumplis tészta 1890 Ft, túrós csusza 2690 Ft (!), de ha valaki az ételére egy plusz adag tejfölt kér, az +490 Ft.
Én egy érdekesnek tűnő fogást választottam, tépett kacsahúsos káposztás nudlit (2390 Ft). Frappáns a tálalás a kis piros mázas lábaskában, de az adag igencsak karcsú. A nudlik nagyon szépek, csinosak. A kacsahús unalmas, szinte íztelen, szálkás, a káposzta kevés. Nem laktam jól!
Még volt egy teljesen érthetetlen kitétel az étlapon. Ha elvitelre kéri az ember az ételt, az +20% felárat jelent, ez az én nudlimnál +500 Ft-ot jelentett volna. Nem elírás, erre direkt rákérdeztem.
Egyébként a hely hangulata nem lenne rossz, bár elég sötét, modern, egy kicsit talán sivár, de pozitívum, hogy az asztalok elég távol vannak egymástól.
Ottjártamkor az egyik asztalnál éppen ott tárgyalt az egyik tulajdonos is, de amíg én ott voltam, nem ettek semmit, csak ittak/kávéztak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (16)
Nudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - EgyébNudli Tésztakantin Budapest - Egyéb

Nudli Tésztakantin további értékelései

2022.03.25egyedül
Gyenge
Megy az éhes szegényember az utcán, lát egy tésztaéttermet, és reményekkel tele betér. Fura szokások vannak, a belépés után van egy nagyobb látványkonyha, de nem lehet itt semmit csinálni, csak bámészkodni, el kell menni a terem túlsó végébe, és ott kell rendelni, fizetni. Ezután majd megint...
2022.02.11kollégákkal
Külsőből itélve nagyon megtetszett a hely, ráadásul nem voltak sokan. Nem is csalódtunk, mert látványkonyhán készítik az ételeket. Nagyon finom retro választék is van. Két féle nudliból lehetett választani,mákos és diós-áfonyásból. A hortobágyi palacsinta is nagyon finom volt. Az adagok és árak...
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval