Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kis hely

Nyakleves - Múzeum utca BudapestNyakleves - Múzeum utca Budapest a térképen

Kiváló 2019. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. március 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nyakleves nevű helyen megfordultam már egy ízben, de akkor csak egy desszertre futotta az időből. Ezúttal egy késeit reggelit fogyasztottunk a fiammal, ő burgert kért, jómagam quessadilla-t, miután megtudakoltam, hogy van-e benne zöld koriander. Azt az információt kaptam, hogy lesz.
A burger pulled pork volt, kiderült, hogy ki van írva apró betűvel, de hát az ember már ilyen, az apró betűs részt nem olvassa el. Egyébként kifejezetten finom volt, a műfajának remeke, mindkettőnknek ízlett.
A quessadilla sem volt rossz, de zöld koriander helyett koriandermag volt benne, az info eltorzult a pincér és a séf közötti kommunikációban. Eléggé csalódott voltam. Próbáltak kompenzálni egy kávéval, amit nem kértem, végül kaptam tíz százalék kedvezményt a baki miatt. A gesztust értékeltem, s tisztes borravalóval honoráltam.
Mikor a fiamat megkérdeztem, hogy az összélményre öt vagy négy pontot adjak, egyértelmű ötöt javasolt, úgyhogy hallgatok rá.
Nagyon értékeltük, hogy van csapvíz is egy kancsóban, mely ingyen fogyasztható, préselnek narancslevet is, decije 200 ft, ami korrekt díjszabásnak számít. Tartanak jó söröket, harmadik társunk, aki nem evett semmit egy Bandi bát ivott a békésszentandrási főzdétől. A beltér hangulatos, a háttérzene kellemes.
Egy építő javaslatom lenne: ha már ezt a nevet választották, étlapon kellene tartani állandó jelleggel egy nyakból készült levest, legyem az pulyka- csirke- vagy akár libanyakleves.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Nyakleves - Múzeum utca Budapest - Külső képNyakleves - Múzeum utca Budapest - BelsőNyakleves - Múzeum utca Budapest - BelsőNyakleves - Múzeum utca Budapest - BelsőNyakleves - Múzeum utca Budapest - Étlap/itallapNyakleves - Múzeum utca Budapest - Étlap/itallapNyakleves - Múzeum utca Budapest - Étlap/itallapNyakleves - Múzeum utca Budapest - Étel/italNyakleves - Múzeum utca Budapest - Étel/italNyakleves - Múzeum utca Budapest - Étel/ital

Nyakleves - Múzeum utca további értékelései

2019.11.26egyedül
A frappáns elnevezésű Nyakleves első étterme a Duna másik oldalán, a 11. kerületben nyílt és működött évekig a Műszaki Egyetem közelében, bár legutóbb arrafelé járva zárva láttam a helyet. A 2. Nyakleves a pesti oldalon a Nemzeti Múzeum oldalán futó kis utcában, szuterénben található....
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Csobbanás a nyárba
Csobbanás a nyárba
07.01-08.31.
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
133.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval