Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ismeretlen ismerős

Oké Hungária Sörház & Café BudapestOké Hungária Sörház & Café Budapest a térképen

2023. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus régivágású, retrós, a 80-as éveket megidéző söröző Újlipótvárosban, a Nagykörúttól egy saroknyira. Ételeket nem tartanak, nincs konyhájuk. Italok terén abszolút mainstream, azon belül is az olcsóbb kategóriás italok minden fajtából, bármifajta meglepetés, újító szándék nélkül.
Starporament csapolnak (korsó 5 dl 900 Ft/ pohár 3 dl 650 Ft), ezen kívül volt 7-8 fajta üveges sör, de ezek között sem volt kézműves vagy pl. IPA. Jobb híján az üveges Stella 750 Ft-ba került. Pálinkából Bolyhost tartanak, azt inkább kihagytuk. A Jagermeistert jópofa hűtött, világító piros szarvasos szerkentyűből vártuk kicsordogálni, de kiderült, hogy az csak dekoráció. Minden esetre jól behűtve kaptuk az üvegből, 5 cl 880 Ft-ért itt a belvárosban kedvező árnak számít, azt mondanám, ezres alatt annak tekinthető.
A Somersby cider 800 Ft, a kis üveges Coca Cola és a Kinley Tonic 500 Ft volt, szóval tényleg nem egy drága hely. A bejárat előtt van egy kis kiülős pad, illetve meg van nyitva a portál, gyakorlatilag itt zajlik az élet, itt ül mindenki. Pedig a benti részben van sok asztal, sőt, galéria is, de mégis mindenki ide az ajtó köré tömörül. Nyilván a szabad levegő és a dohányzás miatt is alakult ez így.
A kvázi ház bora Varga Pincészettől decije mindössze 200 Ft.
Sok a törzsvendég, főleg a környéken lakók köréből. Mindig jó a hangulat, nagy a nyüzsgés esténként, de nem egy balhés hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Oké Hungária Sörház & Café Budapest - BelsőOké Hungária Sörház & Café Budapest - MosdóOké Hungária Sörház & Café Budapest - BelsőOké Hungária Sörház & Café Budapest - BelsőOké Hungária Sörház & Café Budapest - BelsőOké Hungária Sörház & Café Budapest - BelsőOké Hungária Sörház & Café Budapest - Étel/italOké Hungária Sörház & Café Budapest - EgyébOké Hungária Sörház & Café Budapest - BelsőOké Hungária Sörház & Café Budapest - Étlap/itallapOké Hungária Sörház & Café Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Wellness Neked
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
218.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval